Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.daniel
senior tag
Viktoriánus London csak engem érdekel?
Egy találkozás a jó öreg hasfelmetszovel,meg ilyenek. Én ezt is adnám
Mondjuk addig még egy Liberationst is ki kell majd játszani
Azt nem tudja valaki.hogy dobozos verzió lesz e belole?
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #1897 üzenetére
Egyiptomot, Egyiptomot, Egyiptomóóóóóóót!
Igazából szerintem már csak a sorrend a kérdéses. Lesz Japán is és Egyiptom is. Meg az összes többi, amikről eddig szó volt.
Egyiptom szerintem azért erősen valószínű jövőre vagy utána esetleg, merthogy az Assassin's Creed Egypt = Osiris. Az Ubisoft félig kész törölt projektje, amiről egy előzetest is mutattak már, sőt, ingame képet is, ami egy az egyben egy AC játéknak nézett ki, csak egyiptomi köntösben.
És az oké, hogy egy projektet törölnek ezért vagy azért, de mivel már félig készen volt, ennyi anyagot nem fognak csak úgy kidobni a kukába.[ Szerkesztve ]
-
b.daniel
senior tag
válasz
Creative997 #1895 üzenetére
De ezt eddig is tudtuk, hogy a freedom crynak ő lesz a főhőse nem? Ebben a hírben a lehetőségek újak, azaz London, Egyiptom, Japán az 5. Részre
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
-
seederking
őstag
válasz
Creative997 #1892 üzenetére
Igen (úgy emlékszem) ott,csak a sziget másik végén és ha elindulok az erdőbe megyek körbe-körbe..
A ház a sziget egyik a ládák pedig a sziget másik oldalán vannak.[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
válasz
seederking #1891 üzenetére
Ez a búvóhelyeden van, ahol a templomos kulcsokat kell elhelyezni, azon a szigeten (nem jut eszembe a neve)?
-
seederking
őstag
válasz
Creative997 #1890 üzenetére
Az f@sza,pedig azt hittem csak egy ilyen "kellemes" meglepetés volt a készítőktől.Nekem az a két láda van a mi bosszant egyenlőre.Még nem vettem rá magam,hogy barangoljak azon a szigeten megint vagy fél órát mire meg/nem találom.
-
Creative997
őstag
válasz
seederking #1886 üzenetére
A nyitás gombot nekem is feldobja, viszont elkezdi rugdosni és "visszabújik" a bokorba, nem nyitja ki. Amit korábban írtam azóta nagy nehezen sikerült kinyitni, viszont találtam egy másikat, aminél megint ez a helyzet...
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Királyi konvojokat hol találok?
A térképen villog kék színnel a konvoj helye de nincs sehol... -
Croft-21
őstag
válasz
seederking #1886 üzenetére
Sztem az a két láda az lent van egy barlang üregben.
Nekem úgy rémlik.
-
Creative997
őstag
válasz
JamesHun #1885 üzenetére
Már-már tiszta WoW csak kalóz bőrben
Amúgy ötletnek nem rossz.
Tetszik a játék eddig, amíg eljutottem (északi vizeket már teljesen bejártam, mindent begyűjtöttem, elfoglaltam, megcsináltam, most megyek majd a Yucatán félszigetre Kidd-hez), csak az a baj, hogy kezdenek a részek átmenni a mellékküldetések részletességébe és a főstory kezd a háttérbe szorulni. Szerintem ezért is még mindig a 2. rész az etalon mind közül, mert habár ott is voltak mellékküldik, de 80%-ban a főstory volt a lényeg. E miatt kicsit aggódom a későbbiekre nézve
-
seederking
őstag
válasz
Creative997 #1884 üzenetére
Nekem is volt egy bokros bűvös láda ami nem reagált.Úgy oldottam meg,hogy a fegyverrel célozva közelítettem meg és földobta a nyitás gombot.
Az egyik sziget nagyon gázos,jelenleg ott is hagytam a francba.Úgymond ahol a "saját pecóm van" egy kalóz ikonos sziget.Na ott van 2 láda és az istennek sem tudom megtalálni.Alagút szerűen lehet mászkálni a fák között de össze-vissza járkálok.Pedig a felső részen már mindent kimaxoltam de az a 2 rohadt láda nagyon idegesít.Egyszer rászánom magam...
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
válasz
Creative997 #1884 üzenetére
nem rossz ez sem
nekem tetszik, de jó lenne ha a hajóim szintet léphetnének és ha lehetne rájuk is költeni, hogy jobbak legyenek és ha több hajót is küldhetnénk 1 küldetésre, nem csak szólózni lehetnemeg ha multiba is lehetne hajózgatni és egymást gyakni, akár frakciókba csapódva
annyira adja magát és kihagytákmekkora lenne már egy erőd ostrom amit 3-4 játékos hajó véd
vagy ha az elfogásodra küldött hajók is játékos karakter által irányított hajók lennének
Lehet a 4-es szintet nem várnák meg sokan -
Creative997
őstag
-
Anonymus23
veterán
válasz
Ra's al Ghul #1882 üzenetére
Szvsz az is felesleges, max annak aki sok millió reált akar összegyűjteni, és egész nap más dolga sincs, csak játszik.
Néztem ranglistát, az első helyeken olyan hihetetlen összegekkel vannak emberek, hogy az vagy csalás, vagy már betegség.A többi is felesleges, mivel eleve az összes kilátó szinkronizálásával megkapod ezeket az infókat.
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
Anonymus23 #1879 üzenetére
Abból maximum Resources Pack ami még értelmes a többi szvsz teljesen felesleges...
-
FireKeeper
nagyúr
-
b.daniel
senior tag
Én most értem a végére a történetnek, meg nagyjából mindennek, még 3% hiányzik
Nekem a sztori tetszett, simán lekötött és a jelen se volt gagyi, ha olvastam a qr kódokat, meg 2 gép nem lett meghackelve, úgyhogy az is rendben voltspoiler
most John kajak a jelenbeli jövendőmondó volt?azon akkorát néztem h csak na... És ő tulajdonképpen egy első civilizációs tag, akin sikerült a kísérlet, amit Juno mesélt a 3-ban? Juno palija? Eszerint a qr kódokat is ő hagyta hátra ugye?
-
Anonymus23
veterán
OMG, most nézem, hogy lehet venni ilyen "time saver" packeket az Ubin:
No comment
-
anorche1
őstag
-
Marcsel
tag
nem azért de offon a leggélesebb a kép
és a többi csak az fpst zabálja ezért mondtam hogy FXAA
-
-
szami777
addikt
Ha már itt tartunk, sajnos annyira nem értek a masinákhoz, hogy magam eldöntsem, elég-e.
Tengeren, városokban abszolút játszható, még a csatákban is, ha hirtelen robbanás vagy füst van nincs semmi drop. De a dzsungel más tészta, mert a növénnyel borított szigeteknél hatalmas fpr drop van. Az alábbi beállítások mellett ez normális, vagy az adatlapomon lévő gépemnek illene elvinnie?[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz
seederking #1863 üzenetére
I5 3470 + 7850 7870 szintre húzva full maxon MSAA-val 40-50FPS-el fut.
-
Marcsel
tag
válasz
nekem pl megy maxon 60+fpsel de néha mikroszaggatas lehet érzeni neked ?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Szerintem lényegesen jobban járnál FXAA vagy SMAA élsimítással.
-
seederking
őstag
Nektek,hogy muzsikál a játék fps téren?
Van valakinek esetleg hasonló konfigja? (phenom x4 955-3,8ghz,HD7870,8GB ram)
Kiváncsi vagyok milyen teljesítményt "várhatok el" tőle AC téren.Egyébként milyen méretet ajánlott beszúrni ide ha kinagyitás nélkül is szeretném,hogy jól nézzen ki?
Mert ez most ezervalamennyiszernyolcszáz?[ Szerkesztve ]
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
FireKeeper #1860 üzenetére
Ahoj, ez dögös lesz
-
mikrosuttii
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
ha valaki TV sorozat formájában folytatná a kalóz-életérzés átélését, ajánlom a Starz nemsokára startoló Black Sails című sorozatát. új promó itt
bocs a tripláért
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1856 üzenetére
inkább a sztorival foglalkozzanak, mint efféle minijátékokkal...
-
szami777
addikt
válasz
Anonymus23 #1856 üzenetére
nem beszélve a multiplayerből kihagyott hajócstákról....egy dlc-ként mellécsaphatnák.
(#1858) FireKeeper na de pont ezaz, hogy állítólag a főszál ne mlett olyan jó, mint korábban.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Kár, hogy nem lehet a flottát elküldeni kalózkodni, nem lehet őket fejleszteni, meg semmi ilyesmi, lehetne külön embereket felvenni, különböző képességekkel és lehetne őket is fejleszteni, vagy kapnának tapasztalati pontokat stb.
Milyen már az, hogy egy kalózflotta eljár kereskedniSzerintem ez a része nagyon össze lett csapva, nagyon sok lehetőséget kihagytak belőle...
Folyamatosan 9999 gyémántom van, de semmire sem lehet költeni, pedig ha csak a fenti ötleteket megvalósítják, már érdekesebb lett volna. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
seederking #1854 üzenetére
-
Leelou
tag
válasz
Creative997 #1815 üzenetére
Ilyen nekem is volt. Az egyiknél segített a ki- és újra belépés, a többihez azóta nem mentem vissza.
-
Dreamie
őstag
válasz
Creative997 #1850 üzenetére
Felhőbe! Másik gépről is meg lesz a mentésed. Nem kell pakolgatni!
-
Creative997
őstag
Hova tolja a játék a mentéseket?
-
ForRedGlory
félisten
Az új Nvidia driver (331.93 Beta) egy kalap trágya AC4 szempontjából. Nekem azzal szagatott SLI mellett is. Nem is értettem, hogy miért, amikor pár napja áradoztam, hogy milyen sokat javult a patchtől/NVIDIA drivertől. Aztán most visszatettem a 331.82 WHQL-t és ismét megy mint álom. Akinek esetleg a legújabb béta driver van fent és nem fut jól, tegye vissza az egyel korábbi WHQL-t.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz
Dreamie #1846 üzenetére
Annyi lehet, hogy kapsz olyan tárgyakat, amik nem megszerezhetőek a játékon belül, illetve tegnap én kaptam egy térképet, ezzel lett meg a 22 térkép.
Szerk:
Mondjuk az is igaz, ha nem lenne tablet, én nem kínlódnék vele, mivel mindig bemenni a kajütbe, hát az életemet untam meg, viszont így tableten közben elnyomkodom 1-1 átvezető video alatt, vagy amikor hosszabban hajózik üresajáratban[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
Hali!
Kb. 60%-on vagyok nem kapkodom el... A konvojt érdemes-e küldözgetni? Már kimaxoltam mindent és tele vagyok zsetonnal, nem tudom mire költeni, a konvojos questeket is megcsináltam. Szóval van értelme pöcsölni vele?
Üdv!
-
szami777
addikt
válasz
seederking #1841 üzenetére
Én a jobb alsóhoz véletlenül túl közel mentem egy másik hajóval történő harc miatt, erre jött egy átvezető videó és kb 1 mérföldről szét szedett, majd ugyan oda lerakott halál után és megint szétszedett. Kb ötödik alkalomra sikerült kimeneküljek a piros körből....elég durvák
-
Anonymus23
veterán
válasz
seederking #1841 üzenetére
Én eddig a 2 alsóval tudtam végezni, a felső kettő a durva
A két felsővel is próbálkoztammár, a bal felső nálam egyelőre esélytelen, pedig minden fejlesztés maxon van
A fekete és fehér, abból egyet elsüllyesztek, meg a másiknak a felét, de addigra mindig elfogyik a csóka -
zo-lee
aktív tag
-
seederking
őstag
Azért lecsorgott az arcom mikor nekimentem szerényen egy legendary level 75 hajónak.
Nézegettem messziről,hogy ez milyen jó kis zsákmány lenne aztán fogta magát felém fordult és full telibe b@szott oldalról,,,+ lőtt egy,,,,még egyszer mondom egy,,,sorozatot a bal oldali ezerhuszonkétszáz ágyújával,én meg hajóval együtt lementem búvárkodni...
Ez legalább kihívás....[ Szerkesztve ]
-
zo-lee
aktív tag
Valaki a 1816-ra ?!
"Olyan gondom van, hogy vettem egy nvidia promós kupont, ami tartalmazza a Black Listet és a Splinter Cell legújabb részét.
A Blacklist az aktiválást követően rögtön megjelent a Uplay-en a játékaim között, az AC 4 pedig még mindig nem.
Ötelete esetleg van valakinek, hogy mi ilyenkor a teendő ?! Írták aktiválásnál, hogy bizonyos késéssel számolni kell, csak mivel a SC rögtön megjött, így nem nagyon értem a dolgot.
Aki esetleg tud valami Ubisoft-os support e-mail címet, ahol ezt el tudnám regélni, azt megköszönném."Előre is köszi a segítséget!
-
seederking
őstag
válasz
FireKeeper #1837 üzenetére
Rajta vagyok
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
seederking #1836 üzenetére
a térkép közepén lévő ház melletti kis völgyben keresd, ha jól emlékszem.
-
seederking
őstag
Kb fél órája kóvájgok nassau-ban.Valaki nem tud tippet adni hogy az ott elrejtett kincset hol keressem?
A térképen egy ház van és attól jobbra,,,de hogy melyik ház.... -
Skillerz
aktív tag
Hello! egy olyan gondom lenne, a játékkal, hogy egy kincses térkép hiányzik:S a játékot végig vittem, mindent felfedeztem, meg szereztem MINDEN sárga, minden animus darabka és minden ládika felszedve, de egy térkép még is hiányzik (minden hajós és minden asszaszin megbizás meg csinálva). Valakinek ötlet hol lehet az utolsó térkép?:S
-
Black Dragon
addikt
válasz
Anonymus23 #1832 üzenetére
100%, az összes város, erőd, búváros, egyéb elfoglalható sziget sárga, ami azt jelenti, hogy megvan minden ami ott található volt. Továbbá az összes ládát kinyitottam a kis szigeteken, már csak az animus töredékek vannak hátra szinten a kis szigeteken.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Black Dragon #1829 üzenetére
Nem tom, én pl ma flottaküldetés után is kaptam egyet, de ez már megvolt korábban. Elvileg a hulláknál vannak a térképek, biztos hogy összszedtél mindent?
-
marcusa
addikt
válasz
seederking #1828 üzenetére
Van rajta koordináta, pl 340,576 ezt a térképet ha megnyitod, meg tudod keresni.
(#1829) Black Dragon Nekem pl a robbanóhordó raktár megvan, nekem az sima golyók ereje és a hajótest elit hiányzik, és egyik kincses térkép se tartalmazza
[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
válasz
Anonymus23 #1827 üzenetére
Az összes küldetést megcsináltam, főszállal és mellékszállal együtt, de még hiányzik 4-5 térkép, de fogalmam sincs merre lehet.
-
seederking
őstag
Az normális,hogy kinyírok mindenkit az adott szigeten pl egy ültetvényen és ha használom a fast travelt (ugyan ott) akkor respawn-olnak a katonák?
Az üvegben elrejtett térképek és a hulláknál lévőket mire lehet használni?
Látom hogy a hulláknál lévőkben előugrik egy térkép (gondolom egy elrejtett cuccra utal) de hogy lehet beazonosítani,hogy hol találom?Egyébként nagyon adja a játék.Hihetetlen tartalommal rendelkezik és nem tudom mikor találkoztam mostanában ilyennel amibe ennyi órát lehet beleölni.Nekem nem tűnt föl vagy nem lehetett/kellett nehézségi szintet választani?
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz
Black Dragon #1825 üzenetére
Menj tovább a főszállal, és későbbi pályán, ami csak a főszál játszása közben nyílik meg, elő kell majd jönnie hullának a térképpel együtt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Xerxész #1824 üzenetére
Számomra a szó azon értelmében, hogy megint úgy hagyták abba, hogy ebből még bármi is lehet.
Nem lett érdekfeszítő a vége, de azért meglepő volt egy kicsit.
Nem akarom lelőni a poént, nézzétek meg.
98%-on vagyok, néhány küldetést kell megint kitolni 100%-ra, egyebek megvannak a dolgok. -
Black Dragon
addikt
Skacok az elit robbanóhordó raktárhoz a vázlatot hol lehet megtalálni? Kinyitottam az összes kincsesládát az egész világon, csak az animus töredékek maradtak, abból is csak a tengeren, vagyis nem a városokban, vagy egyéb erődökben stb.
-
Xerxész
őstag
válasz
Anonymus23 #1819 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy "érdekes" a vége?
-
FZsolt15
aktív tag
Lehetne ilyen a következő rész: [link]
-
anorche1
őstag
válasz
Anonymus23 #1819 üzenetére
Inkább ősszel.
-
Anonymus23
veterán
Érdekes vége van ennek a résznek...
Kicsit furcsa a korábbiakhoz képest, de jön a következő része nyáron? -
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy vettem egy nvidia promós kupont, ami tartalmazza a Black Listet és a Splinter Cell legújabb részét.
A Blacklist az aktiválást követően rögtön megjelent a Uplay-en a játékaim között, az AC 4 pedig még mindig nem.
Ötelete esetleg van valakinek, hogy mi ilyenkor a teendő ?! Írták aktiválásnál, hogy bizonyos késéssel számolni kell, csak mivel a SC rögtön megjött, így nem nagyon értem a dolgot.
Aki esetleg tud valami Ubisoft-os support e-mail címet, ahol ezt el tudnám regélni, azt megköszönném.
Vagy várjak még ?!
-
Creative997
őstag
Lehet, hogy már volt róla szó, csak elveszett a sok kommentben.
A térkép ÉK-i részében (jobb felső sarka felé) van egy sziget egy ládával, amit nem tudok kinyitvi a rohadt bokor miatt, ami ott van. Nyomom a nyitást, de a bokor elrejti és csak rugdossa a ládát, viszont nem nyitja ki. Erre van valami megoldás?
-
JamesHun
addikt
a hajós "küldiknél" az xboxosok csak xboxosoknak tudnak segítséget küldeni, vagy platformfüggetlen ez a segítség küldős rész?
-
Leelou
tag
válasz
Xerxész #1793 üzenetére
Akárcsak én! Végre megvolt a következő abstergós csavargás!
Kíváncsi vagyok, ki az a John, és hogyan szivárgott be Rebecca és Shaun ilyen mélyre az épületbe, anélkül, hogy ez bárkinek is feltűnt volna. Pedig a hekkeléskor még képeket is lehet róluk látni Desmond emlékeinél.
-
anorche1
őstag
Megpróbáltam elúszni egy legendás hajóhoz, de mikor már 2-3 méterre voltam lelőtt
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Van valami ötletetek, hogy miért dobál ki multiplayer -ben ahányszor csak be csatlakozok egy játékba? Vagy esetleg ennyire szar lenne a multi része?
-
bazsi0322
tag
válasz
FireKeeper #1800 üzenetére
Köszi.
Az valahogy kevésbé mulatságos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asztali PC, 4.gen i5, 8gb RAM, GTX 1050TI
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest