Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
hdekakas #3012 üzenetére
Körbe kell menni, nem emlékszem már pontosan mekkora kitérőt kell tenni víz alatt, de valahol lesz egy út oda. Mivel a létrán kell majd felmenned(már ha jól emlékszem) a kijárathoz, ezért keresned kell egy víz alatti járatot a létre környékén, csak nyilván a víz alatt, ami visz valahová, és az ha minden igaz, akkor pont ehhez fog vezetni.
-
Black Dragon
addikt
válasz
Heroes fan #2934 üzenetére
Nem, csak javítani lehet őket, fejleszteni nem.
-
Black Dragon
addikt
válasz
steveistvan #2930 üzenetére
Akkor viszont ez nem a te topicod, itt csak eredeti játékokkal rendelkezők vitathatják meg a gondjaikat, ha megveszed, akkor a leírtak szerint fog történni a mentés.
-
Black Dragon
addikt
válasz
steveistvan #2928 üzenetére
Ha eredeti a játékod, akkor nem kell a mentésekkel foglalkoznod, a felhőbe elment mindent a uplay.
-
Black Dragon
addikt
válasz
Kvelstadt #2786 üzenetére
Nekem is volt elég sok apró bug, ami megnehezítette az életemet a játékban, de max újrakezdtem sok b@zdmeg után, pl amikor el akarnék foglalni egy erődöt megjelenik a hajóflotta a semmiből, és nem hogy a várból szarrá lőnek, még onnan is...epic fail lett mindig a vége, amíg fel nem maxoltam a hajómat.
seederking: Délre kell hajóznod, hogy ha nagyobb és erőseb hajókkal szeretnél találkozni, ha erre értetted.
-
Black Dragon
addikt
válasz
Kvelstadt #2780 üzenetére
Erre mondjuk én sem tudok mit mondani, ilyennel én nem találkoztam, hogy csak egyszer eltűnt volna. Maximum arra tudok gondolni, hogy egy hajó elfoglalásánál véletlenül a körözési szint visszaállításra mentél, vagy lefizetted a csávókámat a kikötőben, aztán ő állította vissza, más különben az én tudomásaim szerint nem lehetséges a visszaállítása.
-
Black Dragon
addikt
válasz
szami777 #2775 üzenetére
Ha elég fejlett a hajód, akkor támadj meg minél több hajót, nem feltétlen kell elfoglalnod, mert ha csak elsüllyeszted a 68-as meg az alatti szintű hajókat, akkor azért még nagyobb körözés jár, mint ha elfoglalnád őket, és beolvasztanád a flottádba.
5 ös a max körözési szint ahog a kolléga is mondta, amit hamar el lehet érni, ha úgy csinálod ahogy az előb írtam. Egyébként csak így lehet 70-es szintű hajóhoz jutni, mivel alapból 68-as a max, és csak a kalózoknak adatott meg a 70-es hajó. -
Black Dragon
addikt
válasz
Anonymus23 #2752 üzenetére
Ha a következőkben lesz még DLC vagy egyéb tartalom, akkor azt te már töltheted, de jelenleg csak ennyi van.
[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
válasz
seederking #2740 üzenetére
Kardból a legjobbat én is megvettem az elején, és bár nem emlékszem a nevére, de annál jobb nem is lesz a későbbiekben. Pisztolyból meg lehet szerezni az arany pisztolyokat, amiket ha jól tudom, akkor a vizi küldetések teljesítésével tudsz feloldani, annál jobb nincs a játéékban.
-
Black Dragon
addikt
válasz
FireKeeper #2044 üzenetére
Mondjuk sokra nem mész vele, a hajófejlesztésed felére, vagy talán még annyira sem elég amit a szárazföldön találsz.
Tobey: Térképen egy ház a jele, nem minden szigeten van, de a nagyobb városokban biztosan van.
[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
válasz
Anonymus23 #1832 üzenetére
100%, az összes város, erőd, búváros, egyéb elfoglalható sziget sárga, ami azt jelenti, hogy megvan minden ami ott található volt. Továbbá az összes ládát kinyitottam a kis szigeteken, már csak az animus töredékek vannak hátra szinten a kis szigeteken.
-
Black Dragon
addikt
válasz
Anonymus23 #1827 üzenetére
Az összes küldetést megcsináltam, főszállal és mellékszállal együtt, de még hiányzik 4-5 térkép, de fogalmam sincs merre lehet.
-
Black Dragon
addikt
Skacok az elit robbanóhordó raktárhoz a vázlatot hol lehet megtalálni? Kinyitottam az összes kincsesládát az egész világon, csak az animus töredékek maradtak, abból is csak a tengeren, vagyis nem a városokban, vagy egyéb erődökben stb.
-
Black Dragon
addikt
válasz
FollowTheORI #1700 üzenetére
Nálam csak simán beharangozta, hogy akkor letölti a játékot, és akkor wtf-eltem én is, aztán csak 100 mega jött le, nem az volt mint nálad.
polonic: Szemed elől eltűnő hajó, ami itt is látható: [link] Továbbá apró hajóval kapcsolatos egyéb bugok, térképen meg nem jelenő helyek(lásd a kocsma), illetve nálam a hajós küldetések is bugosak, legalábbis 2 toronynál kiírja, hogy van még küldetés, de amikor odamegyek nincs ott semmi, és ennyi, bekaphatom.
-
Black Dragon
addikt
válasz
FollowTheORI #1691 üzenetére
Nekem is azt írta ki, de csak patch jött le, kb 100 mega ahogy a kolléga is írta.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest