Hirdetés
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Na ja, de nekem anno az első karakterem egy full egyszerű "melee fighter" volt. Semmi rejtőzködés, semmi árnyékból lövöldözés. Csak "Amsegar menni, és csapkodni nagy fegyverrel"...
Úgyhogy az ólméretű luk nem zavart, de az, hogy egyet püfölnék, miközben a másik hátulról inzultál, már nem ízlett annyira.De a második, intellektuálisabb fejlesztésű karakteremmel már olyan bűvészbemutatót tartottam nekik, hogy halálba tapsolták magukat

-
Gothmog
senior tag
Emlékeim szerint van olyan rész, ahol két lich is kellemetlenkedik egyszerre. Közelharci karakteremmel nem is nagyon tudtam mit kezdeni velük, és szégyen a futás (visszatöltés), de hasznos alapon oldottam meg a dolgot.
Egy másik, "varázslósabb jellegű" karakteremmel viszont rommá pörköltem őket anno![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gothmog
senior tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Csak nem az a rész, ahol nem hat a fegyvered, hanem menekülnöd kell egy jó ideig egy veszett dög elől? (nem akarok spoilerezni, ezért ez a ködös leírás)
Mert ott én is minden egyes alkalommal szívtam a fogam, anyáztam a készítőket, és megfogadtam, hogy ha még öt ugrásból nem jön össze, akkor törlöm a játékot (majd öt próba után a következő ötre beígérve ugyanezt
). Aztán persze nem töröltem.De vigasztaljon, hogy nincs még egy olyan szarházi ügyességi rész benne. Csak az.
Haas (35): Ja ja, Wizards and Warriors-ben én is belefutottam egy dead end bug-ba. Játék közepe/második harmada táján.
Na mondjuk elindítani is csak a Te segítségeddel tudtam. (Kicsit megkésve szereztem be, és XP-t nem szerette alapból. Ha jól emlékszem, játékbeli avi file-okkal volt talán gondja)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Nintendo Switch 2
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgyhogy az ólméretű luk nem zavart, de az, hogy egyet püfölnék, miközben a másik hátulról inzultál, már nem ízlett annyira.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)