Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• chegauvara

csendes tag

Kijött az 1.04-es patch, amiben azt igérték a fejlesztők a bohemia forum-on, hogy benne lesz az "urban area" (városi környezet) optimalizálása, szerintetek megcsinálták!?!?! Hát nem. Nekem most jött el az a pillanat amikor uninstalláltam a játékot, vártam pár hónapot, hogy hátha használható lesz, de nem. Csalódottságomat fokozza, hogy én meg is vettem ezt a játékot (kidobott pénz volt). Az, hogy megigérnek egy nagyon fontos dolgot ami 50%-át tette volna ki a patch-nek (a mouse smooth mellett), és nincsen benne, hát nem tudom.... Nekem úgy tűnik, hogy a bohemias srácok nem urai a saját engine-üknek. És ez egy szégyen. Szégyen az, hogy kiadnak egy játékot úgy, hogy még kb. 1,5 év múlva lesz kész.

Egy srác írta a következőt (és keményen igaza volt):

1.) Van akinek sikerül 90%-ban működtetni a játékot (ez a ritkább)
    2.) Van akinek 0%-ban, így használhatatlan (értem ez alatt pl. a 20 fps alatti városi bóklászást)
    3.) Szégyen az, hogy az ajánlott (nem minimális) gépigénnyel élvezhetetlen a játék
    4.) Értelmetlen gépet bövíteni a ARMA2-höz
    5.) Értelmetlen tweak-elni
    6.) Nem használja ki a videókártyát, sem a processzort (ezt tanúsíthatom, nekem 50 fok alatt ketyeg a 9800 GTX+-om, ami nevetséges, egy jól optimalizált játék simán meghajtja 70-80 fok közé, és a procit sem égeti 100%-on)
    7.) Pár hét múlva itt az Operation Flashpoint 2, és az arma-ás srácok játéka még mindig egy káosz, igazából legjobban magukat szivatják meg, szóval októberig szerintem még ki fog jönni egy patch, mert ha nem, az iszonyatosan nagy égés lesz. Nyilván a Neon engine hajtotta OFP2 nem fog 20 fps alá csökkeni városi környezetben

Új hozzászólás Aktív témák