- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerwade
senior tag
válasz
Gergosz2 #2623 üzenetére
Azért tedd hozzá, hogy ez valószinüleg "eredeti" mig az Alin és eBayen klónokat árulnak tizedannyiért - ami egyébként tökeletesen ugyanazt tudja csak pl. egy büszke amerikainak valószinüleg sértő lenne kinai klónt venni-e ha a sparkfun és egyéb amcsi elektrohobbista oldal árul saját gyártmányt aranyáron
-
powerwade
senior tag
válasz
Gergosz2 #2455 üzenetére
Köszönöm mindenkinek. Erről a Livolo-ról valami pontosabb tanácsod? OpenHAB környezetbe akarnám beilleszteni - ha nem csak a saját vezérlőjével működik. Talán jobb is, hogy nem én építek ilyet Arduinoval
Ezt a Nexa-t is jól megvizsgálom, úgylátom nekik is van kapcsolójuk. Egyébként rPi a vezérlőm.
Bár ezt inkább egy másik topikban kellene, azt hiszem
-
powerwade
senior tag
válasz
DrojDtroll #2445 üzenetére
Csinált már valaki olyat, hogy a meglévő billenős villanykapcsolókat, amik a lámpákat kapcsolgatatják a lakásban, vezeték nélkül (pl.rf24) vezérel (+állapotlekérdezés) Arduinoval? Gondoltam arra is, hogy az izzókat cserélem le "okos" izzókra, de ott elveszik a régi, hagyományos kapcsolgatós funkció - amiről nem tudnám lenevelni a családot
Ötlet, tanács vagy komplett megoldást is érdekel.
-
powerwade
senior tag
válasz
gyapo11 #2345 üzenetére
Köszi srácok, fotódiódával még nem találkoztam, fogalmam sincs hogyan működik és nincs tapasztalom vele
Napközben utánaolvasok, de egy gyors kérdést azért feltennék: a használatához kell "fény" ami megvilágitja az vizórát? Mert ugye a falban van, egy zárt, sötét helyen.
-
powerwade
senior tag
Félek, hogy tényleg csak a kamerás megoldás működik. Vagy OCR-ezem a konkrét számokat,vagy számolom a kis piros mutató körbefordulását.Már csak egy szuper mini, de olcsó webcam kell, meg valahogy feldolgozni az eredményt. Azért jobban örülnék egy "mechanikus" vizsgálatnak, abban jobban bizok, mint egy wifis vacaknak
-
powerwade
senior tag
Ja igen, van egy zsák mini prom + rf24 hozzá mert az idei első projekt az elemes szenzorhálózatot kiépitése. Amúgy érdemes ESP8266 -ot üzemeltetni elemről vagy nagyon hamar lemerül? Még nem igazán néztem utána, de félek sokkal nagyobb a fogyasztása mint a rf24l01-nek.
A bootloader égetésen én is túl vagyok, felpattant az 1mHz -s bootloader az egyik Mini Prora egy Uno segitségével. -
-
powerwade
senior tag
Használ itt valaki breadboardba dugható tápegység lapkát? Ami tud 5V és 3.3V adni, jumperrel állítható. Na most az a gondom, hogy hiába teszem 3.3v-re valami 2.5 körül mérek a breadbordban
5 V-nél meg 3.3V. Ötlet? Azon kívül hogy hibás, mert 2 különböző egység is ugyanazt produkálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asustor NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vatera, Teszvesz topic
- Hardcore café
- Battlefield 2042
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest