- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Nekem van ilyenem és nem tudtam rendesen működésre bírni. Vagy csak a kijelző része ment, vagy csak az érintő. Azóta csak kijelzőként használom.
Helyette inkább ezt vedd: [link]
Ez nálam jól bevált, több projektben is ilyet használtam. UTFT és UTOUCH library-t ajánlom hozzá, azzal baromi gyorsan és egyszerűen tudod használni őket.
Elöljáróban annyit, hogy egyik sem fog olyan minőséget hozni, mint egy telefon. Nyílván, hiszen töredék az áruk. De ettől függetlenül jól használhatóak.
Kicsit drágábban meg itt vannak HMI-k, azok sem rosszak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy óra, két rendszer
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- MIUI / HyperOS topik
- Windows 10
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 12 GB-os RX 6700 XT - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest