- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pigster #7497 üzenetére
Az app inventorban milyen baud érték van beállítva? Szinte biztos vagyok benne, hogy nem rossz a bt modulod, és abban is, hogy valószínűleg nem 3.3V-ról kéne üzemeltetni, mert gyárilag 5V konverterrel és feszültségosztókkal vannak ellátva egyes modellek, pl nekem is csupa ilyenek vannak itthon (mondjuk én direkt úgy is rendeltem őket), de látni kéne, hogy neked milyen van. Vagy fotózd le, vagy adj egy linket, hogy mit rendeltél (arról, amit most próbálgatsz, nem arról, amit most rendeltél
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Hardcore café
- Gitáros topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- i7-es asztali PC + gamer billentyűzet + LG monitor
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest