Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
Nem az én feladatom, hogy megmondjam, hogy ez milyen topik, és hogy mi minden nincs még kiírva a címben.
Az biztos, hogy a topiklakók legnagyobb része a szabadidejéből áldoz az itteni kérdések megválaszolására. Ezért nem jó az a magatartás, hogy nekem nincs kedvem tanulni, "kínlódni", hanem bejövök és le akarom aratni pénzért az összegyűlt tudást.
Ha lenne egy fórum az arduinós munkákat vállalóknak és a pénzért valamit megcsináltatóknak, ott OK, ott nem segítünk, meg megoldásokat keresünk, hanem verseny van, mi kell, ennyiért megcsinálom.
Nem véletlenül van a fórum portálokon is pl. fényképezés fórum és fényképezőgép eladó fórum. Mert az nem OK, hogy valaki fényez egy gépet, hogy az milyen jó meg milyen olcsó, aztán kiderül, hogy véletlenül éppen van egy eladó neki. Nem. Egyik fórumban lehet tag, és lehet beszélgetni, tapasztalatokat stb. megosztani, a másikban meg lehet hirdetni. -
Ez kb. olyan, mintha érettségi előtt elmennék egy magántanárhoz, de nem azért, hogy felkészítsen, hanem, hogy beüljön helyettem és megírja.
Minden fórum a tanulásról szól. Fórumra az jár, aki tanulni akar, vagy átadni a tudását. Az ilyen "ki csinálná meg helyettem" típusú emberek degradálják a fenti két típust.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold