Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Janos250
üzenetére
hmm Kicsit másra gondoltam, de körülbelül kezd körvonalazódni a probléma és megoldása is a fejemben.
Lehet egyáltalán ezt az ESP lapot úgy felhasználni, hogy hozzákötöm egy UNO-hoz mondjuk, és olyan feladatot lát el, hogy csak adatokat továbbit a hálózat és az UNO között ?
Mondjuk tegyük fel Analog jelet olvasom az UNO-val, és ezt valamilyen csatornán közvetlen továbbítja az ESP ?Egyébként örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésedet. Szerintem beszerzek egy Bluetooth lapkát, mert azzal valószínűleg egyszerűbb első nekifutásra a dolog.
Apropó, ez még érdekesebb: [link] Nem tudom valaki próbálta-e már. Valószínűleg belevágok, és a tapasztalatokat megosztom. Ezzel a módszerrel nem kellene külön venni mindenféle érzékelőt, elég csak a telefon.

(#5047) aryes: Biztosan működik a dolog, mert amit linkeltem, ott a Microsoft ugyanezt éri el, ugyanúgy Bluetoothon keresztül.

Új hozzászólás Aktív témák
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold