- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Egy másik berendezés kikapcsolására? Paraszti logikám szerint éppen nem lefelé kéne esnie a fesz.-nek. Meg miért nem esik le minden alkalommal?
Na meg úgy tudom, ha alulfeszt kap, akkor reset van. De ez úgy meghülyül, hogy csak a teljes áramtalanítás segít rajta.
Másrészt meg éppen ezért raktam be a 100 uF-os kondit.A tápnak le kéne reagálni annyi idő alatt, amíg az kisül. Nos, legalábbis ez az elképzelés.
De jogos észrevétel, kipróbálom majd usb-ről meghajtva is. De ekkor nem tudom leárnyékolni, hisz ki kell vennem a dobozból a Nano-t.
Esetleg még azt tudom kipróbálni, hogy berakok egy-egy diódát minden port elé, ami kimenetre van állítva.
Bemenetekre ellenállást, bár a kapacitív érzékelőn kívül minden porton van vmekkora ellenállás. 220 Ohm a szalagok adatbuszai felé és 1k a táp TTL jelszintű vezetékeire.Ezeknek nem kéne megfogni egy ESD-t?
Akkor is levágta mondjuk, ha csak a táp vezetékei voltak rádugva, bár ez nem zárja ki, hogy a lehúzott vezetékekről nem jön be semmi alapesetben.MÁS: ekkor mi történik a résoptóban? Félig lát át a tárcsán és a "lebegés" közepette dobálja a jeleket?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest