- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
senior tag
válasz
ViZion #23454 üzenetére
Köszönöm.Az elképzelés az volt valójában, hogy az elkészült tervekből szeretnék ihletet meríteni. Nem konkrétan megvalósítani akarom, hanem ha van több fajta ötlet akkor mindenhonnan összecsipegetve a jó ötelteket megvalósítom a sajátomat. Illetve legyen róla egy majdnem fotorealisztikus kép is.
Amúgy tegnap ezen a bénaságon jól eljátszottam, terveztettem vele madárházat. Elméletben jól csinált mindent, leírta hogy mik a kritériumok és mit hogyan kell megvalósítani, ezzel szemben a lerajzolt megvalósítás siralmas volt, kimaradt az itató helye, semmi sem stimmelt csak nagyjából.
Kis programkódokhoz viszonylag jól áll hozzá, de ott is a körmére kell nézni, mert hibázik. A többi dologban nem tudok igazán nyilatkozni. Assembly nyelvet még nem próbáltattam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xbox Ultimate előfizetések
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest