- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #23377 üzenetére
Relé-panel nem megy közös föld nélkül, próbáltam teljesen leválasztani, de úgy nem csinált semmit. Ettől eltekintve próbáltam a teljes leválasztást: saját 5V-3A táp, az ESP -kijelző-stb pedig egy másik tápról ment. Uaz az eredmény így.
Távolság változott, amikor 25cm-s kábel volt, nem volt jelentősége.
Kapott a kijelző már 5V-t is, uaz (igaz, akkor közös tápról a relével, ezt még megpróbálom holnap).Tehát ezeket próbálom holnap ki:
- kijelző 5V, külön táp a relétől
- ".. reset lábát a kijelzőnek valamilyen (pl. 10k) ellenálláson keresztül a passzív állapotra (VCC?) kötném" ->ez azt jelenti, hogy RST kábel végére 10k amit az tápra kössek?
- "tennék a kijelző VCC-GND közé egy 1 k-s ellenállást. Nem sorosan az adatvonalra, hanem a GND-VCC közé." -> ahogy a kondik voltak? Két láb közé kötve?Én is a tápra tippeltem, de kvázi-leválasztva is uaz
Nem értem...
#23378bagarol:
tft.begin(8000000);
volt ez 2000000 is, uaz sajna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest