- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
JozsBiker #22566 üzenetére
Még lenne két ötletem, ha még elérhető a "rossz" NANO!
1. A kész szerkezetben perforált próbapanelt látok, ahová a NANO-t is berakod...annak a hátoldalán nincs valami gixer? Ha túlmelegíted a forrszemeket, akkor azok képesek leválni a hordozóról és mozgatás közben hibát is okozhatnak! Látszólag minden rendben van, de egy kicsi mozgás és...főleg, ha a beforrasztott aljzat, több darabból áll! Esetleg a beszerelés közben nem került bele valami fémforgács a lábak közé?
2. A rossz NANO-t meg kellene próbálni a "Vin"-oldalról megtáplálni, de úgy, hogy akár közvetlenül rá kellene forrasztanod egy 100nF-os, kerámiakondit a paneljára! Ha van működő, másik NANO-d, akkor mindkettőn megnézném az üresjárati áramfelvételét!
Szerintem ez a kicsi különbség az alsó részen leginkább a különböző portok miatti tervezés eredménye lehet...esetleg klón az egyik...vagy rossz az adatkábeled!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest