- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Undoroid #22571 üzenetére
Sziasztok szakik!
Ismét a segítségeteket szeretném kérni EBBEN az ügyben! Miért is lenne úgy jó valami, amit valaki már egyszer kitalált?
Amin változtatni szeretnék: ez egy előre beprogramozott frekvencia vételére alkalmas. Viszont a freki váltását csak teljes újraprogramozással lenne lehetőség.
Ezen szeretnék változtatni úgy, hogy beiktatnák egy zárókontaktust (gombot) és egyszeri megnyomásra a programban a következő előre beprogramozott frekire ugorna! Így lenne mondjuk 3-4 beprogramozott freki, amik között váltani lehetne...Ha az utolsónál megnyomnám a gombot, akkor visszaállna az első frekire! ( 1 - 2 - 3 - 4 majd a következő gombnyomással visszaugrana az elsőre )
A példafeladataim között még csak hasonlót sem találtam, ezért kérném a segítségeteket!
Az eredeti leírásban UNO szerepel, de NANO-ra fogom cserélni, de ez nem nagy feladat! A nagyobb feladat az az lenne, hogy a példában be kell iktatni egy feltételt és annak a függvényében három+ elágazást. A programozási oldala lenne számomra a kemény dió!
Az lényegtelen lenne, hogy a következő indításkor melyikről indulna! Nincs jelentősége! Indikálni sem kellene azt, hogy éppen melyik szól!
Megköszönném, ha ebben a Vasárnapi hőségben foglalkozna valaki ezzel a kérdésemmel!
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
Undoroid #22571 üzenetére
Ennek kicsit ellentmond, hogy a régi NANO -t visszatéve csont nélkül működött.
Az jutott eszembe, hogy amikor az új NANO -t próbáltam betenni lehet egy rövid időre egy raszterrel arrébb került. Nem így lett bedugva, de a fém tüskék érintkezhettek az aljzatban, és ha netán volt valami kóbor feszültség az aljzatban, az elegendő lehetett hogy hazavágja a NANO -t. Persze kérdés hogy milyen feszültség lehetett, hiszen természetesen lekapcsolt tápnál végeztem a cserét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest