- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
Annó említetted, hogy ESP32-vel az onboard flash-be tettél valami mp3-at és i2s analóg kimeneten megszólaltattad a hangot.
Meg van még neked ez a kód? Egyetlen mp3 fájlt tennék bele és 16Mbit-es az a C3 verzió amit rendeltem, elviekben bele fél.Nekilátnék az idei évi halloween projektnek - legalábbis az elsőnek - és el kéne döntenem hogy mi lenne nekem a jó.
Alapötlet továbbrsa is.
Műanyag baba szempilla mozgatása (rebegtetés) és valami kísérteties gyerek lányhang éneklés kiadása. Most még a vaterán vadászok 40cm közeli babákat, legalábbis 1 kell hogy elinduljak.Viszont ha ESP32-vel halk lenne a hang akkor marad újfent a porszívó cső a testbe.
-
törölt tag
Az egyik eszköz egy ilyen CPU kártya: [link]
Ezen van egy I2C kimenet. Ezt elméletileg lehet használni egy szintén gépbe helyezhető kártyához, de ilyet nem vennék hozzá az ára miatt (~100eur+).
Monitorozni egy LTC2990-el lehetne elméletileg a cpu vcore/temp értéket.A másik eszköz egy stm32F4xx lenne 1db oled vagy lcd kijelzővel.
Az stm32-t terveztem külső tápról hajtani, de igazából technikailag kivitelezhető hogy azt is a cpu kártyás gép 5V/GND részéről működtessem. Akkor 2 helyett 4 vezetéket viszek ki a gépből.Viszont amíg fejlesztem addig az asztali gépem USB portján is "lógna" az stm32, de közben adatot a bekapcsolt másik gépből nyerne.
Szóval ugyanúgy külön gnd-n lenne csak akkor egy tápon a "cpu kártya + stm32" és egy másikon a fejlesztős gép az usb porttal.Hogyan lehetne ezt kivitelezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Óra topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Egy óra, két rendszer
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest