- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Ilyen irányító gombsor esetében úgyis csak véletlenül szokás 2 gombot egyszerre nyomni"
A több gomb egyidejű lenyomását csak példaként/lehetőségként hoztam fel.
Természetesen ebben az esetben ez nem kell, sőt, nem kívánt esemény.
Jó lenne ha beleférne a 6 gomb 1 analóg bemenetbe. Majd ki kell találnom milyen ellenálláslétra kell ehhez."... 5V helyett 3.3V stepdown-t használj ..."
Igaz, igaz.
Pazarlás lenne további konverzió. Ha jól nézem jelenleg egyetlen dolog van aminek 5V kellene, egy MAX7219–4x8x8 led mátrix kijelző. De az most amúgy sem lesz használatban. Úgyhogy valóban a 3.3V step-down az ideális.ekkold:
Kicsit tesztelgettem az stm32+szenzor+oled kombinációt egy állítható stepdown-al.
Lementem 3V-ra és minden ugyanúgy működött. (leszámítva a feszültség mérést az mcu-val)
Szóval nagyon úgy fest, hogy az általad említett 3.0V LDO választás valami nagyon alacsony dropout mellett bizony jó lehetőség
Keresgéltem ilyesmi a szokott helyeimen (HQ, Hestore, Lomex) , hogy a postaköltség értelmetlenül ne dobja meg az árat pár darab esetén, de így hirtelen nem találtam csak nagyon kis terhelhetőséggel.Amúgy simán sorbakötve egy multit az akku és mcu (+cuccai) közé mennyire kapnék milliamper vizsgálatnál valid eredményt? Csak hogy valami sejtésem legyen, mégis mekkora terhelhetőségű LDO-ra kell rárepülnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest