- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Ilyen irányító gombsor esetében úgyis csak véletlenül szokás 2 gombot egyszerre nyomni"
A több gomb egyidejű lenyomását csak példaként/lehetőségként hoztam fel.
Természetesen ebben az esetben ez nem kell, sőt, nem kívánt esemény.
Jó lenne ha beleférne a 6 gomb 1 analóg bemenetbe. Majd ki kell találnom milyen ellenálláslétra kell ehhez."... 5V helyett 3.3V stepdown-t használj ..."
Igaz, igaz.
Pazarlás lenne további konverzió. Ha jól nézem jelenleg egyetlen dolog van aminek 5V kellene, egy MAX7219–4x8x8 led mátrix kijelző. De az most amúgy sem lesz használatban. Úgyhogy valóban a 3.3V step-down az ideális.ekkold:
Kicsit tesztelgettem az stm32+szenzor+oled kombinációt egy állítható stepdown-al.
Lementem 3V-ra és minden ugyanúgy működött. (leszámítva a feszültség mérést az mcu-val)
Szóval nagyon úgy fest, hogy az általad említett 3.0V LDO választás valami nagyon alacsony dropout mellett bizony jó lehetőség
Keresgéltem ilyesmi a szokott helyeimen (HQ, Hestore, Lomex) , hogy a postaköltség értelmetlenül ne dobja meg az árat pár darab esetén, de így hirtelen nem találtam csak nagyon kis terhelhetőséggel.Amúgy simán sorbakötve egy multit az akku és mcu (+cuccai) közé mennyire kapnék milliamper vizsgálatnál valid eredményt? Csak hogy valami sejtésem legyen, mégis mekkora terhelhetőségű LDO-ra kell rárepülnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest