Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Aryes #21384 üzenetére

"Ilyen irányító gombsor esetében úgyis csak véletlenül szokás 2 gombot egyszerre nyomni"
    A több gomb egyidejű lenyomását csak példaként/lehetőségként hoztam fel.
    Természetesen ebben az esetben ez nem kell, sőt, nem kívánt esemény.
    Jó lenne ha beleférne a 6 gomb 1 analóg bemenetbe. Majd ki kell találnom milyen ellenálláslétra kell ehhez.

"... 5V helyett 3.3V stepdown-t használj ..."
    Igaz, igaz. :K
    Pazarlás lenne további konverzió. Ha jól nézem jelenleg egyetlen dolog van aminek 5V kellene, egy MAX7219–4x8x8 led mátrix kijelző. De az most amúgy sem lesz használatban. Úgyhogy valóban a 3.3V step-down az ideális.

ekkold:
    Kicsit tesztelgettem az stm32+szenzor+oled kombinációt egy állítható stepdown-al.
    Lementem 3V-ra és minden ugyanúgy működött. (leszámítva a feszültség mérést az mcu-val)
    Szóval nagyon úgy fest, hogy az általad említett 3.0V LDO választás valami nagyon alacsony dropout mellett bizony jó lehetőség :)
    Keresgéltem ilyesmi a szokott helyeimen (HQ, Hestore, Lomex) , hogy a postaköltség értelmetlenül ne dobja meg az árat pár darab esetén, de így hirtelen nem találtam csak nagyon kis terhelhetőséggel.

Amúgy simán sorbakötve egy multit az akku és mcu (+cuccai) közé mennyire kapnék milliamper vizsgálatnál valid eredményt? Csak hogy valami sejtésem legyen, mégis mekkora terhelhetőségű LDO-ra kell rárepülnöm.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés