- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Lemaradt a végéről egy l betű .html
https://www.aliexpress.com/item/4000921549839.htmlÉn még ezt is néztem:
https://www.aliexpress.com/item/32362570829.html
A kiskocsihoz a felsoroltak valóban nem kellenek, de hátha egyéb (is) megfogja őket.
Megnézni telefonon, hogy hány fok van a garázsban/nyaralóban, vagy akárhol, meg hasonlók.Én most szedtem szét pár db. kidobott szkennert, abban van léptetőmotor komplett mechanikával, bordásszíj, meg CNC minőségű tengely, két csapággyal. gondolkodom, mit lehetne vele csinálni. Gondoltam gravírozóra, de egy kék lézeres garvírozóm van, azt se igen használom. Meg egyébként is a lézer fej a drága hozzá.
Lehetséges, hogy a laborba az egyik méréshez egy "adagoló" lesz, ami a fecskendőből (oltótű) adott sebességgel nyomja be a reaktorba a lötyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Autós topik
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Horgász topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest