- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
gyapo11 #1706 üzenetére
Az arduinot én is erősnek érzem a feladathoz.
Az árkülönbözeten kívül, még további munka is van vele, ha kész, utána még "dobozolni", hogy kultúrált legyen, stb.
Egyéb iránt van nem távirányitós, hanem mondjuk analóg potméteres dimmer is, az is kibelezhető akár, és csak a potit kivezetni valahova, mellé egy billenőkapcsolóval.
A legnagyobb hátrány, ha a táp primer oldalát akarod lekapcsolni, akkor egy alacsony pl 10% dimmelésnél egy modern kapcsoló üzemű 60W-os tápnál 4m led szalagnál akár 5mp is eltelik, hogy "nem történik semmi", hála a pufferkondinak...
Ha már a 12V-t kapcsolgatod, akkor meg a táp állandóan üzemel.
Általában én is szeretem az arduinos megoldásokat, de ez szerintem pont nem az az eset, amikor van rá céleszköz fillérekért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest