- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
JulianSinulf #14717 üzenetére
Gyártottam én is régebben positiv20-al, kék fóliával/printerrel, NYÁK lapra tussal rajzolva, miegymás, de meguntam.
Bár már eszembe jutott, hogy a positiv20-as lapot lézergravírozóval levilágítani, tulajdonképpen jó lehet. Vagy a lézergravírozó feje helyett felrakni a "fúrót" ami persze inkább maró, és azzal a kontúrokat kimaratni. De ugyanígy a lyukakat is ki lehet fúratni, de a lyukgalvanizálás az amatőr szinten lehetetlen. Odáig jutottam, hogy megrendeltem hozzá a fejet, de úgy érkezett meg, hogy az egyik furatban nincs menet. Kaptam 10 $ bánatpénzt, de a fejet még azóta se raktam fel. Nem is nagyon használom, mert nagyon füstöl, így csak szabadban, vagy jó szellőzéssel, elszívással lehet jól használni.
Csak amikor lemegyek vidékre, ott játszadozom vele.Azért tíz darab, mert a tíz ugyanúgy 5 $, mintha egyetlen darabot rendelek. Akkor már legyen tíz, hátha valamire jó lesz. Jelenleg is van pár elfekvő panel, de kenyeret nem kér, egyszer még jó lehet.
Elég nagy a padlás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest