Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hukhl
csendes tag
válasz
Janos250
üzenetére
Szia!
Igen előrébb jutottam a témával kapcsolatban
#1404 - aryes - válaszában ahogy írta. Elkezdtem utána nézni hogy lehetne egy ilyen LED classot csinálni. És belefutottam egy leírásba ahol a szerző az OOP előnyeit pont egy ilyen LED-es class készítése közben magyarázta el.
A LED számát, a bekapcsolás és kikapcsolás idejét is meg lehet adni benne.
Magamtól sajnos még nem tudok ilyet írni, de ezt jól be tudtam illeszteni az eddigi programomba.
Tegnapi nap nagy része pedig egy 2004A típusú kijelző élesztésével ment el. A nap végére azt is sikerült összehoznom. Ma, ha lesz időm akkor akarok írni rá fancy szövegeket. Illetve van néhány szenzorom amit fel akarok még éleszteni és beintegrálni az eddigi projektbe.
Szóval köszönöm az eddigi segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold