- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolti_20 #13632 üzenetére
Én szeretem a rejtvényeket, ezért nem bánom, hogy nem olvastam el korábban az Ali oldalon a leírást, de magadnak spórolhattál volna egy kis időt, ha elolvasod.
"Support for setting module parameters by scanning the setup code (see the specification for details)
Settable parameters include (read mode, baud rate setting, command mode, prompt tone output adjustment, output format, barcode selective setting)"
Még a baud rate is le van írva.Olvasd át a manualokat:
[link]
Benne vannak a vezérlő kódok!Van benne Continuous mode és night vision is.
-
válasz
zsolti_20 #13632 üzenetére
Na akkor szuper.
Nézd meg, hogy mit csinál a gomb, általában földre szokott zárni egy i/o lábat, de lehet, hogy tápra, ezt mérd ki, és utána arduino-val te is meg tudod tenni, de ettől még nem fog neked folyamatosan szkennelni. Gondolom van egy timeout, ha egy bizonyos ideig nem lát kódot, abbahagyja a szkennelést. Tapasztald ki, mennyi ez az idő. Az is lehet, hogy serial-on vmi kóddal is lehet vezérelni (mivel ott az rx láb, csak van funkciója), de ehhez már kéne dokumentáció. Esetleg próbálj neki karaktereket küldeni, hátha beletrafálsz.A gomb folyamatos nyomvatartását is próbáld ki, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dune: Awakening
- CNC topik
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest