- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Dißnäëß #13250 üzenetére
Köszi!
Igen, a TCP kapcsolat felépítésének a lassúságára az Arduino alatt mások is panaszkodnak. Jó lenne az UDP is, mert nem gond a csomagvesztés, ezért is gondoltam erre is. Mivel ez nem egy állandó állomás, hanem havonta egy-két alkalommal odamegyek valahova,
mérek 10 percig, és ennyi, ezért nem nagyon akarnék erre külön néhánytízezres kütyüt, amikor a telefon úgyis ott van a zsebemben.
Viszont lehet, hogy mégis rákényszerülök.
Most még azon is gondolkodom, hogy az adatokat UART-on beolvasó ESP32-n WEB szerver, amiről a másodpercenként beolvasott
adatokat egyben HTTP-n keresztül megpróbálom leszívni a másik ESP32-vel, de ilyen, több kilónyi adatot egyben nem tudom hogy tudok
átvinni fájlként, de lehet, hogy WEB lapként, de akkor előtte - azt hiszem - karakteres formára kell konvertálnom a bináris adatokat. WEB lap törzsében már vittem át karakteres adatokat, azzal nem volt gond, az jól működött.
IPv6-ot még nem próbáltam ESP-n, de elvileg van. Azt se tudom, telefonon megy-e ez, ennek is utána kell néznem.
Régebben csináltam egy telnetes szervert, ami annyit csinált, mint egy MQTT szerver, hogy amit valaki küldött, azt továbbította minden bejelentkezettnek. Lehet, most is ezzel oldom meg, mert az látszólag jól ment, bár nagyobb adatmennyiséggel azt se próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple asztali gépek
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged