- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robohw
aktív tag
válasz
gyapo11 #12468 üzenetére
"A program nem arduino kód lesz, hanem tömény adat, még ezt sem tudom hogy hova fog kerülni, valószínűleg az arduino eepromjába, és egy arduino kódban megírt értelmező fogja értelmezni.
Szóval milyen megoldást javasoltok a kód hordozására?"Erre kínálkozik két megoldás is. Az egyik egy BASIC-szerű programnyelv, amely a kontroller eeprom-jában tárolja vagy onnan olvassa be és futtatja a kódot. A másik is hasonló megoldás, a neve VTL (very Tiny Language) ez még a BASIC-nél is szimplább.
Erről írogatok egy cikket mostanában, csak keveset foglalkozok vele és magától nem akar befejeződni.
A BASIC eredetileg arduino uno-ra lett írva, az én célom a nyelv egy 40 lábú AVR-re való kiterjesztése. ATMega32L lett megcélozva, mivel ezt 500 Ft körüli összegért be lehet szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged