- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyo72
csendes tag
válasz
DigitXT #12150 üzenetére
Megvannak a tesztek, hibát hibára halmoztam!
Írtam, hogy gettextbounds-nál növeltem a törlendő szélességet, csak azt nem figyeltem, hogy ha a kezdő x koordinátát előrébb hozom, akkor a szélességet kétszer annyival kell növelni. Így ugyan az elején nőtt a terület, de végén a gond megmaradt. [kép] Itt kicsit csalóka, de törlés vége az utolsó karakter végénél van.
Javítottam a hibát, de ettől mégsem lett jobb. [kép]
A számok felülírása, saját magukkal pedig azért nem működött, mivel a bufer változót rossz helyen hoztam létre, így ha kapott is értéket mindig kinullázódott mielőtt kiírattam volna.
Ez is megoldva. és láss csodát működik, nem szemetel, nincsenek fura összecsúszások.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motoros topic
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- Apple iPhone 16Pro 128GB Kártyafüggetlen 3Év Garanciával
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest