- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
robohw #11115 üzenetére
Ehhez már jó pár éve begyűjtöttem pár software-t, meg vettem egy kis usb-s hangkártyát is, csak még a 3.5-ös jack to bnc átalakító kell és mehet a móka. Viszont ez talán 44.1 kHz-cel tud mintavételezni, szóval hangfreki.
Viszont végre összeforrasztottam a DIY dso150-et, ez 200 kHz sávszélességű analóg bemenet és 1 Msps max mintavétellel megy.
És úton van egy dso188, 1 MHz sávszélesség, 5 Msps mintavétel, akkus, nem kell dróttal tápolni.
És még lehetne följebb menni, de 60 $-ért már van 20 MHz-es 48 Msps mintavétellel kétcsatornás usb szkóp, szóval nem érdemes.Ez a kis Saleae másolat a 24 MHz-es mintavétellel mutatja, hogy milyen idők vannak, analóg jelet nemigen néznék ekkora frekin. Arduino kimeneteknél is pár tíz kHz a jellemző, ha rövidke program fut, erre tökéletes akár az állapot analizátor, akár valamelyik olcsóbb analóg szkópocska. A dso188 még akciós 23.99 $-ért + 2.37 szállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest