- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
gyapo11 #9307 üzenetére
Nekem 5 darabot (80*100 mm) csináltak összesen 2 (kettő) dollárért. Fene se érti, mért éri ez meg nekik. A szállítás persze ennek többszöröse. (Lehet, ebből jut nekik is?). Eagle free verziójában csináltam, elolvastam az oldalukon az Eagle-hez írt tutorialt, hogy milyen fájlokat, hogyan csináljunk. Összeraktam egy zip-be, feltöltöttem. Egyből analizálta is, közölte, minden rendben, és kirajzolta a panelt, hogy ilyen lesz. Utána az oldalukon lépésről lépésre nyomon lehetett követni, hogy mikor mit csináltak vele, melyik réteget mikor rakták, majd mikor postázták. Nekem is Teasüti ajánlotta, tényleg jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Íme a Darksiders 4 első előzetese
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Philips LCD és LED TV-k
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest