Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ZTE_luky
üzenetére
Látom, közben megoldódott a táplálás kérdése, de nem hangzott el az az info (esetleg egy jövőbeli projektet érinthet), hogy ha az usb-ről táplálnád a lapot, a ledeket pedig a lap 5V lábára kötnéd (ha jól értettem, ebben a hsz-ben ezt a megoldást említetted), akkor a konvertert ugyan nem terhelnéd, viszont az usb portot egy polyfuse védi, ami nagyobb áramfelvétel esetén lekapcsolja az egész cuccot (pontosan nem tudom mekkora áramnál old le, talán 500mA fölött).
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali játékos kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Blu-ray lejátszók
- Mobil flották
- Arc Raiders
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold