Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
"Atmega328 uC csinál benne minden mérést"
Igen, az csinálja a méréseket is, nem csak a megjelenítést. Mivel 3 bemenete van, és semmi megkötés arra, hogy a bemenetek melyikébe milyen alkatrész melyik lábát dugod, rengeteg variációt végig kell próbálni, hogy kitalálja, mit dugtál és hova. Biztosan meg lehetne építeni, de nem hiszem, hogy megérné. Képzeld el a programot, ami a mérésekből kitalálja, hogy ez egy tekercs, egy FET, vagy micsoda. Ha pl. FET, tranzisztor, dióda, ellenállás, kondenzátor, zener, stb, akkor megmondja, melyik láb micsoda, mik a paraméterei, miegymás. Szerintem nagyon hasznos. Én pl. a napokban is arra használtam, hogy a FET készletemből megnézzem, melyik nyit a legalacsonyabb gate feszen, hogy az ESP32 mellé azt tegyem.
Elég megtévesztő a neve, hogy tranzisztor tester, mert az csak egy funkció a rengeteg közül.
Kipróbálom a TC-t, ezer éve nem használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Arc Raiders
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alig pár hónapos Rotel a8 erősítő eladó
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10c/16t) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Fotó állvány eladó
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold