Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Yézi: "Új" gépház
- droidic: Safe Mode az agyban
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz
MineFox54
üzenetére
Mondanám, hogy tanárihoz szerintem bőven elég lenne az RFID, azt meg az üveg mögé is lehetne rakni, akkor meg már csak egy oldalról kéne eltakarni az elektronikát, méretileg meg egy fülpiszkálós doboz teteje elég lenne. Azt meg már be lehet fújni festékkel és a kábelek se látszódnak.
Legalábbis szerintem az RFID érzékelő hátoldala elég csupasz ahhoz, hogy nem zavaró annyira látványilag, de egy fénymásolópapírt elé vágsz és az se látszódna már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Acer notebook topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold