- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Én - többek között - azért szeretem az ESP és az STM Arduinoját, "mert nem Arduino". Ez így elég hülyén hangzik, pedig így van: A proci gyártója által hozzáadott compiler leírását kell megnézni, mik a korlátai. Az IDE az Arduino - a maga előnyeivel és hátrányaival - de a "gyári" compilert használja, így hiába nincs leírva az Arduinonál sokminden, mégis, ami benne van a C++ fordítóban, azt tudja. Nekem okozott már mindkettő kellemes meglepetéseket. Más kérdés, hogy a leírt anyagok, gyakran félrevezetők. Pl. egy magyar lap is - amelynek egyébként dicsérendők a dolgai - pl. Arduino utasításnak nevezi pl. a pinmode-ot, pedig az egy - processzor típusonként különbözően - előre definiált függvény. Azok az osztályok, amitől "Arduino" lesz, meg vannak előre írva a különböző procikra, illetve néhány dolog meg van csinálva. Pl. a Serial példányosítva van, így mi már simán használhatjuk pl. a Serial.begin-t példányosítás nélkül, stb.
A base64.h és base64.cpp pl. itt van (nálam):
C:\Arduino\arduino-1.6.10\portable\packages\esp8266\hardware\esp8266\2.3.0-rc2\cores\esp8266
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest