- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
őőő, nekem I2C-vel sem volt soha timeout gondom akkor sem ha KHz alá vittem a softi2c órajelét
sikerült élesztenem egymás mellett a 2 HTU21 modult 2 független SlowSoftWire buszon az Adafruit HTU21 lib áthekkelésével: csináltam belőle 2 független példányt, egyik Wire1 néven a 10-11 lábakon, a másik pedig Wire2 néven a 12-13-as lábakon keresi a maga érzékelőjét. Természetesen tetszőleges számú HTU-ra copy-paste-elhető a dolog amíg van elég láb, csak némileg pazarló, de a DUE-n így is csak 3% programterületet foglal egy alap sorosportra kiiratás... most hagyom egy darabig hogy aklimatizálódjanak aztán majd megírom hogy mekkora differencia van az olvasások között...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged