- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
válasz
Janos250 #3845 üzenetére
Bocsi elírtam.
ESP8266. A 32 elődje.Igen egy általad írtat is néztem, mert 1300Ft-ért itthon tudnék szerezni.
[link]
Sajna nem tudom az adatlapjáról kinézni ez éppen melyik és mit tud.Én olyan infót kaptam valakitől, hogy sok szívás lehet vele, mert nem az arduino keretbe van felfordítva, hanem a saját keretrendszerébe az arduino.
De azt mondod, neked nincs vele gondod.
Akkor te használod?
Megosztanád tapasztalataidat?
Lábak PWMezhetősége, állítható e fentebb a freki, mert nekem kéne...Ugye itt is 3V-os, de nekem pl a motorillesztőm 5 voltot kérne.
Ezt a dolgot hogy lehet kijátszani egyszerűen ha valahol kell az 5V-os jelszint?
(dupla vezérlőnél ezeket az ardura tenném)Köszi.
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged