- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Én megvettem az eredeti Starter Kit-et.
Hát nem volt egy nagy élmény a könyv, néhányszor elővettem az első lépésekhez, meg első olvasásra érdekes volt. De azt hiszem nem venném meg újra. Tényleg gyerek szinten van, ami jó egy technikai analfabétának. De villámgyorsan túl lehet lépni rajta, hisz a benne lévő tudásanyag vajmi kevés és alaposan fel van hígítva bő magyarázatokkal.MÁS
Megjött a posta, szóval ma karácsonyi hangulatban bontogattam a kis I2C bizbaszokat, BT HC-06 vevőt, stb. Jupííí!
Viszont most először próbálok adatok küldeni a deszkára, és több mint egy órája azt kutatom, hogy miként lehet visszanyerni azt az egy szerencsétlen bájtot uint8_t formájában a kurva ASCII kódból.
Szóval ti mit használtok erre?
Hogy tudom konvertálni az uint8_t-t ASCII-be és vissza?(#3031) tvamos
Hát passz. Gondolom a port lebegése közben még a mérési határokon belül olvas értéket.
Na meg mi van akkor, ha nem? A változók max túlcsordulnak, nem kéne lefagynia.
Ennél érdekesebb volt, mikor megnéztem mit alkot az USB bekötött BT vevővel az UART-ra.
Na az úgy kiakasztotta, hogy még a PC se ismerte fel az eszközt utána, csak áramtalanítás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged