Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gerlinger
üzenetére
várjá'várjá...
ez kb. egy diy topik, ahol segítünk egymásnak, másoknak, ha elakadnak. Néha csak elnéz vmit a kódban -mint én az éjjel-, néha csak egy kis google vagy tipp.
De ha jól értem Te úgy szeretnéd, hogy ezt vki oldja meg teljesen. Ez azért gyanúsan rizikó
kb. vettem festéket, beledobtam az ecsetet, valaki kitudná festeni a házat? ui. létrát is hozz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold