Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Én azt se tudom, hogy eszik-e vagy isszák ezt a polyfuse-t, ám azt azért kicsit cikornyának érzem, hogy tutorial (!) alapján épített cucc legyilkolja a PC USB-jét. Ha és amennyiben ilyen könnyen előfordulhat (nem csak occó kínai klónnal)...

Szerk: rákerestem, nagyjából értem, és úgy néz ki pár találatból, hogy a Nano-n nincs, ellentétben mondjuk az UNO-val. Tiszta szerencse, hogy nekem UNO van.
Simán stepper motorozgattam vele itt az USB-ről. Még laptopról is. Igaz, hogy nem nagy áramú valamire kell gondolni, hanem épp ellenkezőleg, műszeregység lépetőmotorja volt/lesz a meghajtott cucc, kifejezetten kis áramfelvételű (elvileg).
Szerk2: szervót (még) nem próbáltam, de akkor külső táp nélkül inkább nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Call of Duty: Warzone
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Le Mans Ultimate
- Google Pixel topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- P1 Gen5 16" QHD+ IPS i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 16G
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS érintő i7-1265U MX550 16GB 512GB NVMe magyar vibill ujjlolv IR kam gar
- Secretlab OMEGA gamer szék - Hibátlan
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Simán stepper motorozgattam vele itt az USB-ről. Még laptopról is. Igaz, hogy nem nagy áramú valamire kell gondolni, hanem épp ellenkezőleg, műszeregység lépetőmotorja volt/lesz a meghajtott cucc, kifejezetten kis áramfelvételű (elvileg).
Szerk2: szervót (még) nem próbáltam, de akkor külső táp nélkül inkább nem.
ekkold