- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Én azt se tudom, hogy eszik-e vagy isszák ezt a polyfuse-t, ám azt azért kicsit cikornyának érzem, hogy tutorial (!) alapján épített cucc legyilkolja a PC USB-jét. Ha és amennyiben ilyen könnyen előfordulhat (nem csak occó kínai klónnal)...
Szerk: rákerestem, nagyjából értem, és úgy néz ki pár találatból, hogy a Nano-n nincs, ellentétben mondjuk az UNO-val. Tiszta szerencse, hogy nekem UNO van.
Simán stepper motorozgattam vele itt az USB-ről. Még laptopról is. Igaz, hogy nem nagy áramú valamire kell gondolni, hanem épp ellenkezőleg, műszeregység lépetőmotorja volt/lesz a meghajtott cucc, kifejezetten kis áramfelvételű (elvileg).
Szerk2: szervót (még) nem próbáltam, de akkor külső táp nélkül inkább nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest