Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
t72killer
üzenetére
Rengeteget használok pasztát és ahol a chip-ek alatt is forrpad van (RF cuccok szinte mind ilyen) más nem is nagyon opció, de idővel kialakult az a véleményem, hogy soklábú chipek esetén (stencil nélkül) ill. ólommentesről átrakott cuccok esetén kell a páka (nekem a kis laposcsavarhúzós hegy jön be már évtizedek óta) és extra folyasztószer mivelhogy a forrasztóónból ill. a pasztából is gyorsan kiég a gyanta és akkor az ón összefolyik a kivezetések között (ha nagyon túladagolja az ember az ónt persze rézharisnyával le kell szedni, ekkor a folyasztószer sem elég önmagában).
Páka nélkül nagyító alatt nézve is hibátlan lehet a pasztás cucc, de mégsem működik esetenként (nem egyszeri tapasztalat).
Tapasztalatom szerint a legjobb a cipőpasztás dobozban árult és állagában is ahhoz hasonló cucc. Költséghatékony és jól adagolható. Korábban sokat használtam stiftes anyagot is, de az alkohol miatt elég híg és képes össze-vissza elfolyni ill. kintről rendeltről az út során lelazult a kupak és alig marad benne valami.
Nem mondom, hogy más esetleg ne lenne jó, de nekem ez van (kb. 3 USD Banggoodról).

Kinyitva sárgás puha anyag van benne.
A stiftesnél még azzal is jobb, hogy nincs meg az az émelyítő szaga felvitelkor ill. forrasztáskor.Röviden: A paszta szükséges, de nem elégséges, kell az extra folyasztószer és nem mindegy milyen kiszereléseben...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- E-book olvasók
- Futás, futópályák
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold