Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
Amarton
üzenetére
Bár nem is használtam, és nem is különösebben érdekel, de ha már ennyit írtatok róla gondoltam megnyitom az adatlapot és gyorsan átfutottam.
Bevezetőként annyit, hogy bár nem sokat és gyakran, de bőven 10+ éve vásárolok ebay-ről, és nem nagyon tapasztaltam, hogy rosszat küldenek (OK, alapból megbízható eladót választok, néhány cent nekem nem éri meg, hogy kb. 1 hónap vagy még több és refund után újabb kb. 1 hónapot várjak).A bekötésre a kulcsszó a 8.3.1.3 fejezetben van (ha a 10-oldalon lévő bekötési rajzról nem lenne eleve világos): high-side shunt.
Szóval a terhelés a föld és a - ág közé kerül a sönt ellenállás meg a - és a + közzé a + meg a pozitív betápra.Tovább nem mennék bele, de cserébe googliztam neked 1 maxim tutoriált (a találatok legelején) amiben minden benne van.
Szóval butaság össze-vissza kötözgetni.
Azt, hogy a SW mit, hogy csinál nem tudom, de ami még eszembe jutott, hogy minden mérésnél rögtön tisztázni kell mit mérünk és hogyan és nem árt 1 másik módszerrel is ellenőrizni (pl. multiméter vagy oszcilloszkóp az eszköz bemenetére). Itt pl. nekem totál nem világos, hogy a LED tiszta DC-ve van hajtva vagy PWM-el és ez utóbbi esetben egyáltalán ez az eszköz alkalmas-e a mérésre (szinte biztos nem, mivelhogy semmi ilyesmiről nincs szó az adatlapon, szintúgy effektív érték sincs megemlítve).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold