- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
Amarton #10201 üzenetére
Bár nem is használtam, és nem is különösebben érdekel, de ha már ennyit írtatok róla gondoltam megnyitom az adatlapot és gyorsan átfutottam.
Bevezetőként annyit, hogy bár nem sokat és gyakran, de bőven 10+ éve vásárolok ebay-ről, és nem nagyon tapasztaltam, hogy rosszat küldenek (OK, alapból megbízható eladót választok, néhány cent nekem nem éri meg, hogy kb. 1 hónap vagy még több és refund után újabb kb. 1 hónapot várjak).A bekötésre a kulcsszó a 8.3.1.3 fejezetben van (ha a 10-oldalon lévő bekötési rajzról nem lenne eleve világos): high-side shunt.
Szóval a terhelés a föld és a - ág közé kerül a sönt ellenállás meg a - és a + közzé a + meg a pozitív betápra.Tovább nem mennék bele, de cserébe googliztam neked 1 maxim tutoriált (a találatok legelején) amiben minden benne van.
Szóval butaság össze-vissza kötözgetni.
Azt, hogy a SW mit, hogy csinál nem tudom, de ami még eszembe jutott, hogy minden mérésnél rögtön tisztázni kell mit mérünk és hogyan és nem árt 1 másik módszerrel is ellenőrizni (pl. multiméter vagy oszcilloszkóp az eszköz bemenetére). Itt pl. nekem totál nem világos, hogy a LED tiszta DC-ve van hajtva vagy PWM-el és ez utóbbi esetben egyáltalán ez az eszköz alkalmas-e a mérésre (szinte biztos nem, mivelhogy semmi ilyesmiről nincs szó az adatlapon, szintúgy effektív érték sincs megemlítve).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest