Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
Hi!
Akkor szerelhetek megint... faxa
10000??? omg miez vmi explorer.exe... -
Horvi
őstag
Hali!
Én is tegnap szereltem be a gépembe az S1 Rev. 2t. Mondjuk volt egy kis gond vele mert az alaplaphoz közelebbi műanyag díszléc (jobb szó nem jut eszembe rá) belelógott az alaplapi kis hűtőventibe szal az le kellett róla kapni de amúgy semmi más gond nem volt vele. A kérdésem az lenne h ti azt a műanyag vmi h szedtétek le róla? Énis próbáltam csak aztán nem akartam feszegetni a dolgot. Bár most még nincs a cuccon venti de ha majd teszek rá lehet h télleg nem a műanyagra kéne fújatni a levegőt. Ha van a leszedéshez vmi trükk szívesen veszem az ötleteket. Előre is köszike...
A másik dolog h tud vki olyan progit amivel lehet mérni a proci meg a gpu hőmérsékletét és be lehet rakni system tray ikonba? Mert most egyelőre az everest van de azért 17 320 K memóriahasználat nem ér nekem ennyit. Vmi olyan kéne ami kevesebb erősforrást eszik mégis végzi a dolgát...
-
Horvi
őstag
Köszi szépen mindenkinek a helpet. Végülis venti van itthon szal h teszek rá vagy sem az majd még elválik. Pénzembe már nem fog kerülni csak a borda.
-
Horvi
őstag
Hát a 7600GS nemhiszem h csúcskártyának számít szal akkor marad az 1 venti.
-
Horvi
őstag
Hali!
Jha énis 7600ra akarom tenni. Meg ha veszek erősebb karit akkor arra is jó legyen. Ha passzívan is elbírja akkor pláne jó mert gondoltam h ha nem megy rendesen passzívban akkor csapok rá egy 12-es silentbladet aztán hadd menjen. Amugy télleg a bordára hogy mennek rá a ventik? Szal elfér 2db 12-es? Vagy csak 1 db 12-es? Vagy ráfér 2db 8-as? Vki homályosítsom majd fel pls.
Ill másik kérdés. A GlacialTech Northpole 1100 az mien hűtő? Mert elvileg a glacialtech jó ventiket csinál. Vkinek van vmien tapasztalata a cuccal? Köszike
bb -
Horvi
őstag
Hali!
PCIE-s a karim szal akkor még választási lehetőségem is maradt.
-
Horvi
őstag
Hi!
Egy 7600GSre kellene mert megdöglött a gyári hűtője. Meg amugy is elég hangos volt. Szal ezért gondoltam passzív hűtésre.
-
Horvi
őstag
Hali!
Köszi szépen a kimerítő válaszokat. Szal ha találok valahol ne adj isten egy S1et akkor azonnal a csapjak le rá? Ill mi a különbség az S1 és az S1 rev 2 között? Csak design beli?
-
Horvi
őstag
Hali!
Az lenne a kérdésem hogy a két megoldás (Accelero S1 Rev. 2; Accelero S2) között mi a különbség? Mert a kompatibilitási lista alapján mind2 rámegy a karimra. A másik dolog az lenne hogy visszaolvastam és többen azt javasolták hogy inkább rakjak rá egy 12-es ventit minthogy vegyem meg hozzá a turbo modult. A sima 12es venti szerelését ien házibarkács jelleggel kell megoldani vagy a gyártó gondolt az ien megoldásra?
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest