Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flagstaff2
senior tag
Egyetlen elfogadható termékük volt ez pedig a duplacsövű passzív coolerük,na az még jól is nézett ki és a maga korában tényleg csak a csúcskategóriához nem volt elég passzívan. Ma már egy X1950GT is kifekteti még ventivel megtámogatva is. Sztem az új passzívjuk sem lehet sokkal jobb,mindenesetre annyival kisebb az S1-nél hogy max az S2 ellen rúghat labdába.
-
Flagstaff2
senior tag
Szarabbak de legalább az áruk magasabb.
Sebaj,biztos több olyan bolt lesz ahol ezt az igencsak gyengus Zalmant fogják majd árulni meg kínálni a jónépnek mint olyan ahol az AC Acceleroját. Itt a miskolci Bluefishben is ENGEM néztek hülyének mert nem akartam jó drágán venni egy VF900-ast,hanem az érdekelt ami a boltban nincs. Aztán mikor benyögtem hogy az agyonsztárolt jó drága de cserében fos Zalmanoktól hányingerem van akkor már nem annyira kötekedtek hogy vegyek inkább mégis Zalmant. 
-
Az-X
őstag
Az stimm, hogy nagyjából mit csinál... az a kérdés, hogy mi van benne. Mert a tokozása nem olyan mint a sima tranzisztoroknak (olyan fényes mint a GPU). De ha mégis csak sima tranzisztorok akkor nyugodtan mehet ilyen hőfokon. Ha esetleg stab kockák vagy ilyesmi akkor sem gond ez a hőfok.
Szerk: Én is utálom a magas hőfokot... kellemetlenül le tudja rövidíteni az elektronikus alkatrészek élettartamát
Az újabbakon... nem feltétlenül új vagy régi kérdés ez. Fejlődik a technika... csinálnak egyre kisebb fogyasztású alkatrészeket, de ezzel párhuzamosan egyre gyorsabbakat is. Amit a kis fogyasztáson nyernek elbukják a nagy frekin. Az adott szérián belüli csúcs kártyák mindíg baromira fognak melegedni. Egy X1950PRO tuti nem melegszik ennyire.
[Szerkesztve] -
-
Az-X
őstag
A benzin található otthon
Mint pl sebbenzin, bármelyik patikában kapható
Esetleg foltbenzin, ezt ha jól tudom háztartási boltban érdemes keresni. Biztosan le lehet szedni mással is... de nekem az alkohol nem vitte le. Megpróbálhatod valami higítóval is, csak óvatosan mert vannak olyanok amik megoldják a műanyagokat. -
Ciripke
tag
Köszi Patrick a gyors választ!
Igen, most látom, hogy az Accelero-s topikba siekrült írnom.
Nos, már ismerkedtem a hűtővel, nem tűnik rossznak, meg az itt leírtak alapján sem.
A kérdésemcsak az, hogy van e olyan hűtési megoldás, aminél a ventilátor felfelé nyomja a levegőt, tehát a kártya teején van elhelyezve. Mert itt van nekem a házon (Gigabyte AURORA 3D) egy hatalmas szellőző rész. Úgy gondolom, ha a venti pont oda fújná a meleg levegőt, akkor az gyorsan távozhatna a házból.
A Thermalright Ultra 120 tetszik, mert veszek hozzá egy Noctua ventit, es akkor pont az alaplap háta felé fújja majd a levegőt, amit továbbít a ház hátsó két 12 centis ventije kifelé.
még1x köszi a gyors választ! -
-
wwhy
veterán
Méretek:
S2
Heat Sink: 140(L) x 188(W) x 32(H) mm
Heat pipe: 6 mm x 2
Weight: 202 g
Accessories: 8 Memory Heat Sinks
S1
Heat Sink: 140(L) x 215(W) x 32(H) mm
Heat pipe: 6 mm x 4
Weight: 290 g
Accessories: 2 Voltage Regulator Heat Spreaders
8 Memory Heat Sinks
tehát elméletileg el kellene férjen, nálam van hely
itt a furatok a kérdés 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Asus Zenbook 13 laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Sebaj,biztos több olyan bolt lesz ahol ezt az igencsak gyengus Zalmant fogják majd árulni meg kínálni a jónépnek mint olyan ahol az AC Acceleroját. Itt a miskolci Bluefishben is ENGEM néztek hülyének mert nem akartam jó drágán venni egy VF900-ast,hanem az érdekelt ami a boltban nincs. Aztán mikor benyögtem hogy az agyonsztárolt jó drága de cserében fos Zalmanoktól hányingerem van akkor már nem annyira kötekedtek hogy vegyek inkább mégis Zalmant.

Mint pl sebbenzin, bármelyik patikában kapható
Esetleg foltbenzin, ezt ha jól tudom háztartási boltban érdemes keresni. Biztosan le lehet szedni mással is... de nekem az alkohol nem vitte le. Megpróbálhatod valami higítóval is, csak óvatosan mert vannak olyanok amik megoldják a műanyagokat.