Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flagstaff2
senior tag
Szarabbak de legalább az áruk magasabb.
Sebaj,biztos több olyan bolt lesz ahol ezt az igencsak gyengus Zalmant fogják majd árulni meg kínálni a jónépnek mint olyan ahol az AC Acceleroját. Itt a miskolci Bluefishben is ENGEM néztek hülyének mert nem akartam jó drágán venni egy VF900-ast,hanem az érdekelt ami a boltban nincs. Aztán mikor benyögtem hogy az agyonsztárolt jó drága de cserében fos Zalmanoktól hányingerem van akkor már nem annyira kötekedtek hogy vegyek inkább mégis Zalmant. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cyberpunk 2077
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Parfüm topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Sebaj,biztos több olyan bolt lesz ahol ezt az igencsak gyengus Zalmant fogják majd árulni meg kínálni a jónépnek mint olyan ahol az AC Acceleroját. Itt a miskolci Bluefishben is ENGEM néztek hülyének mert nem akartam jó drágán venni egy VF900-ast,hanem az érdekelt ami a boltban nincs. Aztán mikor benyögtem hogy az agyonsztárolt jó drága de cserében fos Zalmanoktól hányingerem van akkor már nem annyira kötekedtek hogy vegyek inkább mégis Zalmant.