Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Fotó alapján egyáltalán nem csináltok arcképet? Esetleg ha a fotót valamilyen képszerkesztőbe "rajzosítom"?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
Ettől féltem. Átolvastam amúgy a követelményeket, de nem tudom, hol kellene változtatnom, mert szívesen ülnék fölötte és csinálnám photoshopban, csak tudnám merre induljak el. Ha jól sejtem a Te képed is fényképből lett, meg van még egy jópár a fórumon. A hogy készült érdekelne. Na nem pontról pontra, de úgy nagyjából.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
Közben elolvastam hasek tutorialját. Számomra érthető, mivel szoktam Photoshopban dolgozni. Így mivel nincs más választásom felégörnyedek vagy 2-3 órát és átrajzolom majd az egészet sajátkezűleg, nem szűrő segítségével rajzosítom. Köszi az eddigi türelmet, majd jelentkezem. Próbáltam a munka könnyebiki végét megfogni, de ez most (sem) jött be.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Sziasztok!
Én szerencsétlenkedtem a Terence Hill képekkel. Mostanra megjött az engedélyem és találtam egy rajzolt képet is ami remélem lehetne jó kiinduló alap. Szerintetek?
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
Ez eddig nekem tetszett. Talán a Bartezz által emlegetett kontúron egy kis finomítás és felőlem mehetne.
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
Maga vagyok a türelem, de hátha elsiklottatok fölötte.Ezt véleményezné valaki. Nekem megfelelne és beállítható lenne, ha a modik és a jóisten is úgyakarja.
-
Lall
veterán
Nem jó a link.DE ha dolgozna még rajta valaki (pl. Te) nem bánnám, csak szeretnék mielőbb Terence bőrébe bújni. A kalapos is tetszik, azt mondtam, csak a koxx által készített azért tetszik jobban, mert sokkal több látszik az arcából, így maga a fej is nagyobb és könnyebben felismerhető.[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Türelmes vagyok, mint a ma született bárány. Tényleg nem sűrgős. Mivel szabadidőtökben csináljátok "a baszna be" ha türelmetlenkednék. A kalapos így "feltúrbózva" kifejezetten nem tetszik. Sorry...
-
Lall
veterán
A bal oldali nekem is mehetne kis képpel. Csudi jó lett. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Ha meg beleszolhatok (bar mar annyit szenvedtel velem, hogy eg a pofam) . A 20485-osben keszitett bal oldalinak, mintha nem vilagitana ennyire a szeme es igy velemenyem szerint eletszerubb.
Beraktam még egy képet. Ott kisebb volt a szeme, ill nagyobb a kép.
[ Módosította: koxx ]
-
Lall
veterán
Most nezem, hogy a nyakan is valtoztattal es ilyen topszli lett. Ternce hosszukas nyaku. Nem lehetne, hogy csak leveszed az eredeti keprol a konturt es Ndruu kerese alapjan kissebbre veszed az egeszet?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Lall
veterán
Lehet, hogy ezt egyszerűbb kiszínezni. Csak sajna nem jó oldalra néz. Valamiért nem megy a linkelés, de a Lakerses felsősre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz kiskaktusz #22562 üzenetére
De a T-800 az ez.
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
válasz #92888064 #22996 üzenetére
Régen lehetett répa, hangya stb.. , de mostmár csak olyan lehet, aminek van arca. Tyraelnek egyértelműen nincs. Valami hasonló lehet, hogy átmenne, de ennél meg a kép szar. Keresgélj deviantart.com-on hátha találsz valamit.
-
Lall
veterán
válasz Arcanis #23319 üzenetére
Hivatalos neve: Disznoorru masztif, de egyes orszagokban kucuorru kutyakent is emlegetik.
Nehogy sertesnek vedd, csak vicceskedem.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz homeless09 #29289 üzenetére
deviantART-on egesz sok jo kep van rola, amibol tudnak az arckepkeszitok dolgozni. Nezz szet ott. Pl
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest