Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz forgonati #46177 üzenetére
Jó lett, mehet.
Egyéni arcképe beállításra került. – jim bcs – 2020.04.10.
Nevezd meg az új arcképedet. Köszönjük![ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
nagyúr
Diszkréten megkérdezném, hogy a topik a vírusvédekezés miatt zárva?
Kérésemre nem jött sem igen - sem nem.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Nem látom, hogy a kérések kihez kerülnek.
Azt sem tudom ki kezd el vele foglalkozni. (Így egymás közt sem tudjátok, ép ki dolgozik a kéréseken szerintem)
Tisztában vagyok vele, hogy ez nem fő foglalkozás a résztvevőktől.
Miközben mással beszélgetnek, hozzám sem válasz, sem helyesbítés sem javítás ne jön.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
eketomy
senior tag
válasz Polarstar #46514 üzenetére
Nyisd le az összefoglalót, ott látod a folyamatban lévő kéréseket! Ha benne vagy a listában akkor már csak arcképgyárosra vár a dolog!
Ide írják ki ha már folyamatban van a képed szerkesztése (vagy ha nem jó valami), mondjuk először ez nekem sem volt egyértelmű meg arról sincs infó, hogy mikor fog nekiállni valaki, VÁRNI KELL!Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
Kvelstadt
veterán
Sziasztok!
Itt a jóváhagyás arcképcserére.Az első jelöltről sajnos nincsenek túl jó képek de azért linkelek egy eredetit meg egy fan rajzot.
ha ti is rákeresnétek több vagy jobb anyagért akkor Dj phantasmagloria és luigis mansion 3 kulcsszavakkal leressétek.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Muerte68
addikt
Hello megvan az engedély a cserére.
[link]
Egyeztetés után ezek maradtak ebben a sorrendben [kép] [kép]
Ezt a szemvillanást szeretném még rá applikálni ha lehet [kép]
Gyakorlatilag egy kereszt volna[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
-
MageRG
addikt
Üdv.
Engedélyem.
Arckép ötlet 1: Oscar of Astora
Arckép ötlet 2: Iron Tarkus (mém gyanús)"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
-
MrRL19
senior tag
Csaó Sziasztok !
Jogosultságom : [link]
Kép : [link]
(Ha lehetséges ez a kép , akkor feketére kellene az autó színét +ülés fehér / szélvédőig nem tudom bele fér e a képbe ? )
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
MODERÁTOR
válasz MrRL19 #46541 üzenetére
A forráskép nem jó, nincs arca (pedig ez követelmény), tehát maximum Verdák stílusú autó jöhetne szóba, amiből már van egy rakat+1. Nem szívesen engednék egy újabbat, már nem elég egyedi. És mindig csak a baj van vele szerkesztés szempontjából.
szabeska: Most írta koxx, hogy az első túl nagy, tehát az nem fog átmenni, legfeljebb a középső vagy a jobb oldali vágott. A verziót kiválaszthatja a kérvényező, de a végső méret tekintetében a véleményező moderátorok döntenek.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
-
Kanczy
veterán
válasz Kanczy #46305 üzenetére
Sziasztok!
Most, hogy lassan közelít a kérésem, kérhetem esetleg, hogy mégis inkább a 2. képből készítse, aki megteszi? Lehet, hogy kicsit letisztultabb lenne a történet csuklya nélkül, piros "hálóval".
Nagyon köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
MODERÁTOR
válasz Kanczy #46546 üzenetére
Több szempontból is bajos az 1-es és 2-es kép. A legrosszabb a perspektíva és testtartás. Egyszerűen nem lehet úgy megvágni, hogy a válla rendesen benne legyen, teljesen újra kell rajzolni az egész pozitúrát kb. olyanra, amilyen a 3. képen látható.
Talán egyszerűbb és járhatóbb út, hogy a 3-as képből indulunk ki és "levesszük" a fejéről a csuklyát.RaZroX: Javítva.
Harrrr!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest