Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Sajnos egyelőre nem megoldható. A linkelt forrásképek között ez volt az első, amiből a mérete miatt így is borzasztó nehéz volt dolgozni. 1,5-2 óra volt, szóval egyelőre nem szívesen rajzolnék meg egy újat.
Inkább haladnék a sorban tovább, hogy a többi elmaradást is behozzuk.Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz Kanczy #46305 üzenetére
Végül egyik sem, de mindegyik is.
Csöppet talán világosítanék rajta, de ha nem akarsz már hozzányúlni, mehet így is. - vond
Egyéni arcképe beállításra került. – jim bcs – 2020.04.10.
Nevezd meg az új arcképedet. Köszönjük![ Módosította: jim bcs ]
Harrrr!!!!
-
skitzoo
senior tag
válasz skitzoo #46552 üzenetére
Beálitása mikorra várható?
- A szokásos időben, két moderátori pecsét után. - Ndruu
[ Módosította: Ndruu ]
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
MODERÁTOR
válasz borsodika #46259 üzenetére
Nem vagyok egészen biztos benne, hogy ez jó-e vagy sem. Nekem a meme jut eszembe róla. Bár elsősorban nem annak készült, csak később kapták fel.
Többiek, mit szóltok hozzá?Memeként nekem inkább a pénzszórás a hajóról és a pezsgőspoharas kép ugrik be abból a filmből. Bár igaz, ebből is akad azért a neten. Ha számít, én azt mondanám, hogy ok. - CactuS
[ Módosította: CactuS ]
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
rellif
senior tag
Sziasztok!
Megkaptam az engedélyt az egyéni arcképhez.
Az elképzelés The Weeknd lenne,ha kivitelezhető.
Előre is köszönöm! -
addikt
-
koshmar
addikt
Helló!
Látom, egy DiCaprio már van, de egy másik film alapján lehetne csinálni még avatart belőle?
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz norbi2010 #46578 üzenetére
Ebben a formában nem hiszem. Ha vállban vágod, átrajzolod az egészet, a palástot megigazítod, akkor nem fog sok dolog látszódni belőle, csak egy sima lovag, aki lefelé néz. Az elég lenne?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
norbi2010
őstag
-
-
koshmar
addikt
Ez túlságosan fényképszerü lenne?
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Bubee82
őstag
-
veterán
Sziasztok!
Kaptam engedelyt arckepem cserejere.
Valasztottam Neil Watts lenne, a To the Moon egyik foszereploje.Nagymeretu ClipArt kepben csak ezt talaltam: Forras; PH-s kepfeltoltos link
Nem ClipArt-os keresessel mar bovebb a kinalat, de azt hiszem megtalaltam a tokeletes kepet:1, PH-s kepfeltoltos link
Nem tudom mit lehetne ebbol kihozni.
Halasan koszonom, ha idot szantok keresemre.Udv. core2
-
Muerte68
addikt
válasz Muerte68 #46531 üzenetére
Érdeklődnék hogy akkor amit linkeltem megfelelő-e,azzal a kis módosítással?
Nem sürgetésképp csak ha valami nem jó akkor keresek még.Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest