Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Gurulunk, WAZE?!
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
na itt vagyok megint. Keldor papa megengedte.
kérdés hogy ezt ti most meg tujátok nézni?vagy hogy bizonyítsam?
úgy tudom privát üzenetet nem teszünk közzé. és nem hiányozna pont most egy büntetés.- Elhisszük, nem kell semmit bizonyítani.
[ Módosította: Ndruu ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
-
Kvelstadt
veterán
-
Kvelstadt
veterán
Üdv!
Itt az engedélyem.
Ebből a képből szeretnék új arcképet.
Ez tetszett a legjobban azok közül amelyek rajzoltak. Deviantart-on találtam.
A lényeg hogy a phantom pain-es ocelot-ot szeretném és kb ebben a kicsit oldaról elkapott pózban.
Természetesen szóljatok ha nem jó alapanyag és keressek tovább."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Kedves arcképgyárosok!
Elnézést a kavarásért de van egy sokkal régebbi arckép tervem amit inkább szeretnék az ocelot helyett.
Azért nem hoztam szóba mert nem láttam a fáktól az erdőt és azt gondoltam a színe miatt nagyon elveszne a fórum alapszínében.
Még akkor sem esett le hogy talán megoldható mikor láttam Ndruu hasonló színű arcképét.
De most mikor valakinek csináltatok egy csőrikés arcképet ami szintén sárga, nagynehezen de végre megvilágosodtam! tudom nagyon vak voltam.
Szóval a korábban linkelt ocelot helyett inkább loco roco-t szeretném.
Csak egy konturral körbe kell húzni és máris jól kivehető.
Remélem még időben szóltam és senki nem kezdett el feleslegesen dolgozni az ocelot arcképpel.
Mégegyszer bocs a variálásért!"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz -secret- #40947 üzenetére
Nekem tetszik!
Nem volt vele sok meló mi? Úgy alapból megfelel szinte minden elvárásnak.(#40948) koxx
Igen ez probléma. Akik nem ismerik csak egy smile-t fognak látni.
Van a játékban más színű loco roco is másféle szemmel és frizurával stb de azok meg nekem nem tetszenek. Ez így az igazi ebben a színben.Szóval tőlem mehet de ha szerintetek túl smile-is és nem passzol a fórumhoz akkor elvethetitek és keresek mást.
-
Kvelstadt
veterán
Srácok, elnézést ha csak én nem fogtam fel hogy mi a helyzet és sürgetni sem akarlak titeket de érdeklőnék hogy végül a loco roco arckép átment a rostán és be lesz állítva vagy túl szmájlis és keressek valami mást?
-
Kvelstadt
veterán
válasz -secret- #40983 üzenetére
Ez az egyik. Bár ennek nem nagyon van arca merthogy nincs szeme.
Ez a chuchu is tetszik de nekem kb ilyesmi póz kéne de a zöld színű.
A locoroco-s Mojya is tetszik. A küzépső verzió de csukott szájjal, kicsit mosolyoghat is.
A Plants vs zombies-ból a sunflower is egy opció.Első körben ezek lennének az opciók. Várom az ítéletet hogy melyek jók aztán választok egyet.
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz Djuree #40999 üzenetére
Még csak lebeszéltük hogy mi legyen meg rábólintottam hogy mehet. Meg azt is mondtam hogy nem sürgetek senkit Hanem kivárom a sorom.
S mint láthatod még a régi van.
Ha meg hamarabb elkészült az azért is lehet mert egyszerűbbet választottam mont pl ami te most linkeltél.
Egyébként jó karakter!Ui: kabbete!
-
Kvelstadt
veterán
Sziasztok!
Itt a jóváhagyás arcképcserére.Az első jelöltről sajnos nincsenek túl jó képek de azért linkelek egy eredetit meg egy fan rajzot.
ha ti is rákeresnétek több vagy jobb anyagért akkor Dj phantasmagloria és luigis mansion 3 kulcsszavakkal leressétek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- Eladó BASSZUSRA REZGŐS gamer füles!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest