Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof9094
senior tag
Azt elfelejtettem írni, hogy a módosítottak közül a bal oldalit kérném akkor, azon látszik a vállon lévő logó is.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Audi A4 B5 1998 | Mercedes Benz E200 W210 1997 | BMW 520i E39 1997
-
eketomy
senior tag
Sziasztok! Itt a jogosultságom!
Kérdés: ez a kép kivitelezhető -e lenne? Persze a szöveg az nem kell csak a kép! ha túl sötét akkor esetleg valamelyest világosítani is lehetne!?
ill. ha a fenti kép nem jó akkor itt egy másik lehetősgép, bár ennek nincs arc formája szóval ez lehet alapból nem jó
[ Szerkesztve ]
Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
vond
MODERÁTOR
válasz CactuS #46457 üzenetére
A logó téma is véleményes, plusz emellett a stílusa sem túl jó az elsőnek. Három(-négy) színből áll, kontúrok nélül. Jócskán át kellene dolgozni.
(#46454) TomyGun: Tűzoltóból van egy szabad, még én csináltam évekkel ezelőtt. Ez nem lenne jó? Esetleg egy kis módosítással?
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
eketomy
senior tag
Megmondom őszintén, hogy nézegettem, de egy bajom van vele, hogy szinte csak a feje látszik, esetleg ha kicsit tudnál módosítani rajta valamit, akkor megnézem!
Közbe találtam még egy képet, de ezen vannak feliratok, (bár az kis kép esetén szerintem nem látszódna), meg körbe kellene vágni!
DE ha ez sem megfelelő akkor én abba is benne vagyok, ha a mostani Avatar képemet kicsit módosítjátok, vörös és hosszabb hajra!
Szóval én bármibe is benne vagyokAkkor a KÉP amit még találtam!
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
-
eketomy
senior tag
Hello!
vond találtam még pár képet, ezek közül van olyan is amit szinte alig kellene szerkeszteni, nézd majd meg szerinted mi lenne a legjobb!? Köszönömkép1 (ehhez szintenyúlni sem kell) kép2 (ezt a képet pont megkéne fordítani hogy a másik irányba nézzen) kép3 és ami a legjobb lenne még mindig kép4
-
ooloo
őstag
Szia ,
Így , egymás mellé rakva tényleg az első tűnik jobbnak , holott a bal oldalon van .
Igazad volt ... az első az karakteresebb .
Nagyon szépen köszönöm a rám fordított idődet és a frankó avatart !
Akkor az első verzió ( a vágott arcú ) az mehet .További kellemes napot!
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz adam320 #46486 üzenetére
Ha megnézed, a többi ilyen, "normális embert" ábrázoló arcképnél is mindig le kell kicsinyíteni a testet, mert egyszerűen nem fér bele ~50 pixelbe, hogy még azt is meghagyjuk eredeti méretében, arányaiban. Túl sok helyet venne el a fejtől. Itt is már elég sokat elfoglal a két válla, ezért lehet csak ilyen kicsi az arca.
Ami a tegnapi kéréseidet illeti: Majd megcsinálom azokat is, bár jobban szeretem, ha az ilyeneket előre közlitek. A forráson is látszik, hogy szürke a pólója, és a haja is ugyanilyen ívben görbül, nem én vágtam bele. Szóval ezeket lehet előre is tudni.
Majd bedobom a másik mellé a javítottat.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest