Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Kalandor - Akkor valami más számmal kevertem, elnézést. Egy régi statisztika van a fejemben, ezért lehet, sőt valószínű, hogy az a szám más csoportra vonatkozott, erre már nem tudok pontosan visszaemlékezni.
Jag - Tanácsolni tudom és adott esetben fogom is, ahogyan eddig is tettem néha, hogy ez vagy az az alap nem a legjobb, de volna egy jobb gondolatom. Abba ugye egyszerű user nem láthat bele, hogy kinek mi tarkítja az adatlapját, de talán át lehetne a Request rendszerét vezetni a Szerkesztőbe is, teszem azt 2-3 napos intervallumokkal. Minden második vagy harmadik nap az addig beérkezett kezdeti tervekre lehetne mondani annyit egy modinak, hogy most nem, van egy büntid, ezt ne, nem illik bele, ez mehet, ki lehet dolgozni. Az adott nap valamelyik tetszőleges délelőtti vagy délutáni órájában egy ilyen posztot meg lehetne ejteni. Nem hiszem, hogy ez túl megterhelő lenne, hiszen legjobb esetben is maximum 3-4 kezdeményezés verődik össze egy héten.
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest