Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomrRRR

senior tag

válasz basaharc502 #60 üzenetére

CM idején játszottál, vagy mikor kezdted el a játékot?
    Engem úgy indítottak el még annó amikor átvette a Webzen a játékot, hogy kaptam 140-140 milliót haveromtól, hogy fejlődjek :) Úgy örültem neki Brumharton játszottunk s egy scroll 700Millió volt.
    Lensek meg ilyen 80M volt kapható, de adtak 5k lens normalt, 50% toát küldtek meg ilyeneket :D
    1 hét alatt emlékszem geci sokat játszottam mert lekötött s ilyen 50 ig felhúztam 1 hét alatt, TOA lenssel :) aztán kicsit elkezdtem üzletelni vásárolgattam uniqukot, forest screamben emlékszem esett 2 shuta ring xD én bátor voltam refiniztem s adott 3 archondritot, s szarul éreztem magam, mert nem volt más Ringem XDD, aztán amikor elértem a 45-50 dungeon 1f-be geci sok blode, biglost farmoltam :) majd sikerült intel refiniálni. Aztán mentem Ice-ba farmolni lvl 70 en D ott esett armor, meg vagy fél évig Poisenben nyomtam ott kurwa jó itemek dobott mindig. Intelligent Luke neck :) még emlékszem a nevekre is állat.

Régebben nagyon ment leginkább Webzen idején hetente voltak eventek sokkal könyebb volt farmolni, fejlődni egyaránt. Amikor kijöttek a lvl 4-5-6 kövek, geci drága árak voltak akkor :)
    Volt 1 haverom Past lvl 100 ranger :)majd felhúztuk 120ra Ingyen adott scrollt, 5k lens+, mert segítettem neki fejlődni összehúztam a moobokot felbuffoltam, Németo. dolgozott grafikus tervező volt a munkája 4500 eurót keresett havonta. S havonta 100 eurot költött játékra :))) Abból nekem adott 30 eurót mindig geci rendes ember volt :)

Új hozzászólás Aktív témák