Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Én azért nem toltam ennyire komolyan, mint te. Nekem nem nagyon adódott lehetőségem hajnalig tartó játékra. A pvp-t soha sem erőltettem annyira (mégis inkább az archerral ment jobban a pvp
), inkább pve játékos voltam. Engem is be tudott szippantani a játék azért rendesen, csapatba fölbuffoltuk egymást és 1-1 dungeonba próbáltunk lvl uppolni. Mondjuk így utólag belegondolva kicsit "beteg" bolt, hogy fél napokat töltöttünk el azzal, hogy le föl rohangáltunk 1 szobába 10-15 mobot vonatoztatva és az xp csak csordogált. A questek sem adtak 10-15%-nál többet sajna. Valahogy mindig 50 körül kezdett unalmassá válni a játék (főleg, ha már nem az első karidat viszed és a környezet is ismerős), ekkor jutottam el Ellore és a Vampire village közötti területre...ott valahogy nem akart a játék menni. Az, hogy sikerült 78-ra feltornázni a karimat csak a webzenes 300%-os időszakoknak + a talismnoknak volt köszönhető. Végülis egy mmo-nak ilyennek kell lennie, végigvihetetlennek, mert az archlord kb az volt. Mert mi lett volna játék vége? Ha te magad vagy az archlord....olyan meg földi halandónál nem nagyon következhetett be, csak a durván fanatikus, megszállottaknál. 
Szerk: Leszedem a 2-őt, megnézem komolyabban. Orc kezdő terület nagyon nem tetszett. Ezért maradok a humannál, és indítok egy knight-ot ha van ilyen kaszt

Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), inkább pve játékos voltam. Engem is be tudott szippantani a játék azért rendesen, csapatba fölbuffoltuk egymást és 1-1 dungeonba próbáltunk lvl uppolni. Mondjuk így utólag belegondolva kicsit "beteg" bolt, hogy fél napokat töltöttünk el azzal, hogy le föl rohangáltunk 1 szobába 10-15 mobot vonatoztatva és az xp csak csordogált. A questek sem adtak 10-15%-nál többet sajna. Valahogy mindig 50 körül kezdett unalmassá válni a játék (főleg, ha már nem az első karidat viszed és a környezet is ismerős), ekkor jutottam el Ellore és a Vampire village közötti területre...ott valahogy nem akart a játék menni. Az, hogy sikerült 78-ra feltornázni a karimat csak a webzenes 300%-os időszakoknak + a talismnoknak volt köszönhető. Végülis egy mmo-nak ilyennek kell lennie, végigvihetetlennek, mert az archlord kb az volt. Mert mi lett volna játék vége? Ha te magad vagy az archlord....olyan meg földi halandónál nem nagyon következhetett be, csak a durván fanatikus, megszállottaknál.