Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomrRRR
senior tag
válasz
basaharc502
üzenetére
teljes mértékben igazad van, én mindig vártam a szombatokat, hogy legyen siege védjük meg deribelle várát

misher, broly ékkal játszottam archon szerveren, Tomrrr voltam lvl 105 archer, 3 slotos lvl 90 HH marin capom volt, ami 14 scrollt ér, mindig volt min 10 scrollom, játékra durván 12 ezret költöttem, misiék haveromék meg 50 ezret +, ők lvl 120 voltak csak felvásárolta az accountomat 28 ezerért itemeket csak.
HH-ba csak neckeket dobott ki a HH realmokat refineryzni kellett, amikor dobott nekem intelligent blode ringet geci örültem, én a codemasters vége fele játszottam amikor felvásárolta a Webzen a céget, eleinte nagyon jó volt, hetente voltak EVENTEK, 150-200% boostok, forest screamben annyit farmoltam mint kurwa élet geci sokat, meg dungeon 1f be annyi blode meg biglos esett, hogy megsem tudtam számolni, nagyon mentek a PK-k, barlangban is nehéz volt farmolni emlékszem mikor mentünk s pkztunk mindenkit, állandóan kopis voltam XD s a kiskarimmal farmoltam letter of pardont DDD
2 intelligent shuta ring, full HH realmjaim voltak. Volt, hogy scammeltem 3-4 scrollt, bár megérte mert mindig tele voltam aztán, bár engem is basztak át 2 szer guildból...Milyen szerón játszottál, milyen class, hanyas voltál, s mennyit Webzen points (wp) vásároltál??
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest