Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomrRRR

senior tag

válasz basaharc502 #24 üzenetére

teljes mértékben igazad van, én mindig vártam a szombatokat, hogy legyen siege védjük meg deribelle várát :))
    misher, broly ékkal játszottam archon szerveren, Tomrrr voltam lvl 105 archer, 3 slotos lvl 90 HH marin capom volt, ami 14 scrollt ér, mindig volt min 10 scrollom, játékra durván 12 ezret költöttem, misiék haveromék meg 50 ezret +, ők lvl 120 voltak csak felvásárolta az accountomat 28 ezerért itemeket csak.
    HH-ba csak neckeket dobott ki a HH realmokat refineryzni kellett, amikor dobott nekem intelligent blode ringet geci örültem, én a codemasters vége fele játszottam amikor felvásárolta a Webzen a céget, eleinte nagyon jó volt, hetente voltak EVENTEK, 150-200% boostok, forest screamben annyit farmoltam mint kurwa élet geci sokat, meg dungeon 1f be annyi blode meg biglos esett, hogy megsem tudtam számolni, nagyon mentek a PK-k, barlangban is nehéz volt farmolni emlékszem mikor mentünk s pkztunk mindenkit, állandóan kopis voltam XD s a kiskarimmal farmoltam letter of pardont DDD
    2 intelligent shuta ring, full HH realmjaim voltak. Volt, hogy scammeltem 3-4 scrollt, bár megérte mert mindig tele voltam aztán, bár engem is basztak át 2 szer guildból...

Milyen szerón játszottál, milyen class, hanyas voltál, s mennyit Webzen points (wp) vásároltál??

Új hozzászólás Aktív témák